chase your dreams

Alla inlägg under december 2010

Av Amanda Holmberg - 14 december 2010 12:31

God morgon!

Innan jag somnade inatt såg jag en film som jag inte hade en aning om fast den var väldigt populär när den kom ut. "Pay it forward" med Haley Joel Osmend i huvudrollen var högt över mina förväntningar. Anledningen till att jag ville se den var först och främst eftersom Haley var med på omslaget och han är en av mina favorit skådespelare sedan jag var liten!



Första gången jag såg honom på film/tv var i "AI artificial intelligence" från 2001, vilken dessutom råkar vara en av mina absoluta favoritfilmer i sin kategori (en annan stor favorit är "the pursuit of happiness"). Kollade på "Sixt sence" först efter det, men missade att bl.a pay it forward kommit ut där emellan.

AI trailer


Sixt sence trailer

"I see dead people"
       
Upptäckte dessutom att han lånar rösten till Sora, huvudkaraktären i kingdom Hearts! För er som inte vet är det ett spel!

Nu räcker det med fanclub pladder för dagen! Ska stiga upp och börja kolla middagen till ikväll redan nu. Vi ska nämligen och spela in mer musik idag och eftersom jag inte tål mjölk och lök är det enklare om jag tar med mig egen mat istället!

see ya later ;>

Av Amanda Holmberg - 14 december 2010 00:42

När jag klev ur duschen tidigare ikväll upptäckte jag att vi fått sällskap av mina kusiner. De skulle visserligen bara hjälpa mamma och pappa med sina mobiler och installera något på datorerna, men det var kul med ett snabb besök. Var dock lite skämmigt när de såg mitt katastrof stökiga rum, men det får jag ta eftersom jag varit lite för överseénde med att plocka bort mina saker!



Inte länge kvar nu tills WoW är installerat och färdig uppdaterat. I can´t wait to try it out now! Är peppad över att få spela på riktigt nu efter en lång tid av sörjande och besvär, men nu ska det väll ändå vara över!


God natt på er ^^

Av Amanda Holmberg - 13 december 2010 20:30

Klippte Beckas hår igår eftersom hon skulle iväg till bio och senare i veckan ska med jobbet på western farm. Var lite less på hennes häng och när mamma föreslog att jag  skulle klippa henne och hon gick med på att sitta still en timme var det bara att ta fram saxarna!


Tycker det blev jätte bra, men det är självklart viktigast

vad hon tycker själv!

 

Min söta syster, fin i håret <3


Det är så himla kul att styla, blir helt varm och glad i kroppen när jag får göra som jag vill med utseendet hos andra. Är tyvärr inte lika intresserad av att göra något åt mig själv, det är inte lika "roligt" eller hur jag nu ska förklara det?!

Låter min frisör sköta håret, brukar rita en bild på hur jag vill ha det och sedan klipper hon som hon tolkar den!


Ska återgå till att vänta på att mina skor kommer hem...

Av Amanda Holmberg - 12 december 2010 23:54

Nämnde att jag var missnöjd med hur bilden jag ritade i ett tidigare inlägg såg ut. Stör man sig nog mycket gör man något åt det, vilket jag nu försökt att göra! Är mycket nöjdare med hur den här Worgen ser ut än den förra, dock tog den här lite längre tid att göra (6 timmar) och ändå är den inte alls särskilt avancerad. Plus att jag ska göra lite fler saker på den, men det får vänta eftersom jag valde att börja med den ganska sent på kvällen.




Lade upp två bilder eftersom jag inte vet vilken som syns bäst, blev himla konstigt när man fotograferade. Ljuset blir som för starkt, men jag orkar inte vara mer ambitiös än detta. Skulle kunna lägga svart bakgrund och fota hemma (som med game bilderna), men det får duga!


Vad tycks? Bättre?

Av Amanda Holmberg - 12 december 2010 19:28

Idag for jag och hämtade min nya leksak, sitter och inviger den just nu och den fungerar helt underbart!


Märkte just att det där lät väldigt fel! En blick på vad jag igentligen skrivit och nu står mamma och Becka här brevid mig och skrattar åt mig. De har minst lika skruvad humor som jag, men det är nog inte särskilt konstigt!


Det jag menar är alltså att jag har tagit hem min nya dator! En Acer 5536 (google it) och jag är jätte nöjd hittils. Litar blint på mina kusiners omdöme och tror inte jag kommer få ångra mig.


Skönheten själv

  

Snyggaste bakgrunden också!


Sitter och äter smörgåstårta och firar lite åt mig själv. Grannarna gifte sig igår och kom över med en stor bit åt oss. GRATTIS är allt jag kan säga till dem, verkligen roligt!


"Love is in the air"

Av Amanda Holmberg - 12 december 2010 01:03

Hade jag haft ledigt idag hade Långnäs inte varit någon prioritet i alla fall. Jobbade dock idag och har gjort det hela dagen och kvällen lång. Glömde flera gånger bort att det var lördag för att det var en sådan "normal" dag!

 

Kom hem kring 22.30 och det roligaste som hänt är Two and a half men på tv. Det tråkigaste (eller ska jag säga mest upprörande) som hänt idag är det faktum att min katt gjort något nasty på min datorväska! Förtjänar det, men är fortfarande inte glad över den "överaskningen". Inte sugen på att använda den mer efter denna överträdelse. Blir alltså att leta ny datorväska när jag ändå ska till onoff imorgon!


Har jag nämnt det? Imorgon bär det av in till stan för att köpa min nya dator. Ingen överdriven ny grej, men en helt OK leksak. Ni får se den imorgon, eller ikväll när jag kommer hem igen om man ska vara petig.


Nu ska jag läsa lite, skicka ett mindre roligt mail och sova! Sweet dreams ;>

Av Amanda Holmberg - 10 december 2010 12:00

Föddes en liten, söt och glad flicka. Hon började på dagis där vi möttes för första gången och sedan dess har vi varit bästa vänner. Hon var väldigt blyg, men 15 år senare har denna lilla flicka vuxit upp och blivit en utåtriktad kvinna som kan tala för sig själv. Stå på egna ben och framför allt är en obeveklig vän i vått och torrt. Även om hon inte alltid har det lätt och behöver stöd av sina vänner, har hon alltid sina vänners bästa för ögonen och betyder otroligt mycket för alla som står henne nära! Även om vi inte alltid är med varandra och ibland ses väldigt sällan, har vi aldrig slutat vara vänner och jag kommer aldrig släppa en sådan underbar vän som henne!


För henne är jag gärna ett stöd, för jag vet att hon finns där för mig, som hon alltid gjort sedan vi var små.



Älskar dig Emma! Grattis på födelsedagen <3

Av Amanda Holmberg - 10 december 2010 01:33

Satt och oglade framför datorn som vanligt då jag tycker mig höra ett pipande ljud från höger sida. Det är helt mörkt utanför mitt rum och eftersom jag inte ser eller hör något bryr jag mig inte om det. Dock hör jag pipet igen och när jag tittar mot dörren blixtrar det till! Pappa satt i mörkret och smygfotade mig. Blev ganska förvånad!


Hur ser du ut när du blir tagen på bar gärning?

Inte den mest smickrande bilden direkt..


Men den bjuder jag på ;>

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6 7 8 9 10
11
12
13 14 15
16
17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< December 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards