chase your dreams

Alla inlägg under december 2010

Av Amanda Holmberg - 20 december 2010 16:30

Finns inte mycket att säga om idag! Har sovit ganska länge, mamma väckte mig och seda har jag suttit och skickat mail hit och dit. Spelat ett helt meningslöst spel på facebook som heter it girl. Kommer inte vara länge, blev bara nyfiken på vad det var och visade sig vara den vanliga besvikelsen! Eftersom det roligaste som hänt idag är mina sms och det faktum att jag har tid att spela dator, bjuder jag på lite bilder från strömavbrottet istället.


Pappa skottar snö, innan strömmen dog


Det snöar så mycket att flingorna nästan är i vägen :o


Leker med kameran i brist på annat!

   
 


Det som var mest roande var alltså att försöka hålla ögonen öppna när det blixtrade. Gjorde detta i någon timme medan jag lyssnade på musik! (känns lite illa!)


Don´t blame me to much please ;>

Av Amanda Holmberg - 19 december 2010 20:59

När jag jobbade igår var det många som ville ta bilder med mig som villkor till att jag fick fotografera dem. Är ingen linslus direkt och ville bara göra det jag skulle, men det är svårt att undvika dem en längre tid så lyckades bli övertalad till hela två bilder!


    <--(suddig!?)


Nu ska jag spela lite wow innan jag lägger mig. Morgondagen ser ut att bli ledig och på tisdag ska jag till AF igen. Hoppas på att få napp på något jobb snart, egen lägenhet hade suttit mer än bara fint!


Sayonara ;>

Av Amanda Holmberg - 19 december 2010 12:00

När jag och min syster var små steg vi alltid upp dagen efter julafton, tidigt på morgonen, bara för att se "the Nutcracker Prince" varje år! Vet inte om

Av Amanda Holmberg - 19 december 2010 06:01

Den rubriken får mig bara att tänka på Martin Timell och hans roliga skratt!


Kom i princip just hem från en lång natt i Luleå. Började jobba ca. 18.00 och slutade 22.30 första jobbet. Körde sedan in till stan och var på Allstars ganska precis tolv och kunde börja fotografera. Har alltså testat första kvällen som vimmel fotograf. Är faktiskt väldigt roligt eftersom människor i ren allmänhet är himla glada på krogen!


Var klar mot 3.00 då det hände en olycka med bl.a min bästa kompis Emma! Tänker inte gå in på några detaljer, men vi har alltså vistats i flera timmar på sunderby sjukhus och vet nu att allt är okej! Inga men för livet i alla fall om man säger så. Emelie har en fin "souvenir" på näsan och Emma en stor bula!


Inga bilder nu, är för trött! Bjuder på en kul video istället:

Mac och RAM, ge mig en sån där dator!


Nu tänker jag ta mig några välförtjänta timmar sömn ;>

Av Amanda Holmberg - 18 december 2010 15:00

God dagens!


Vaknade ganska tidigt idag (kring kl.9.00) och tog bara något att äta innan jag lade mig i sängen och somnade om igen! Hade inte planerat att somna om, men det gjorde inget ändå. När jag vaknade andra gången var det redan mörkt ute och pappa var ute och skottade på taket! Det snöar dock inte längre och har inte kollar hur kallt det är ute. Hoppas på något varmare väder än 20-25 minus nu. Det räcker gott och väl med tempraturer mellan 10-15 grader, det är ändå för kallt!

Ska förresten kanske och dubbel jobba idag! Skriver någon gång inatt/ikväll om hur det blev med det. Kan avslöja att det har med min kamera att göra!


Nu ska jag packa och spela wow medans jag väntar på att mamma ska vakna om en timme så jag får duscha utan att störa någon ;>

Av Amanda Holmberg - 17 december 2010 14:02

För er som glömt hur man klarar sig utan dator och tv under ett strömavbrott på flera timmar har jag kommit på en lista av "what to do". För att göra det uthärdligt!


  • mysa i soffan med tända ljus
  • spela brädspel eller kort
  • leka mörkergömma
  • gräva en grotta och leka bigfoot
  • lyssna på musik (mp3)
  • göra läxorna i brist på annat i stearinljus skenet
  • tröst äta godis eller något liknande
  • lägga sig och sova tidigt
  • har ni en partner till hands borde det inte vara svårt att hitta på något!

Bara vara öppen för förslag. Eller annars gör ni som jag gjorde och roar er med att försöka ta bilder på er själva i mörkret utan att blinka åt blixten, haha!


CU

Av Amanda Holmberg - 15 december 2010 19:37

Den 17/12 kommer äntligen Tron Legacy ut på biodukarna och jag kommer definitivt vara placerad på någon av sätena när det är dags! På fredag är alltså premiären och den visas i 3D, missa inte det!


En anna film jag verkligen ser fram emot att se är den här:

Har varit kär i filmerna sedan de startade och nu är det dags igen!


Andra bra filmer med Johnny Depp är: Public enemy, Terror on Elm Street, Edward Scissorhands, Finding neverland, Secret Window, Charlie and the Chocolate Factory och Alice in Wounderland. Han sammarbetar ofta med Tim Burton och har även lånat rösten till bl.a Corpse Bride och A nightmare before Christmas!


Kan inte säga att det är någon hemlighet att Johnny Depp är en favorit skådis, precis som Will Smith och som jag nämnde nyligen, Haley Joel Osmend!


Nu är det middags dags ;>

Av Amanda Holmberg - 15 december 2010 17:02

Som jag nämnde igår var vi och spelade in mer musik igår och jag har redan fått ut ena låten på youtube. Den andra låten får ni en direkt länk till Alex my space sida eftersom jag inte kan lägga upp den på youtube än. Anledningen är att den inte komverteras till mp3 fil när de skickar den till mig och datorn kan inte läsa den som det. Detta i sin tur gör att den inte går att öppna i program som movie maker!


Nya låten My Alte Ego, Inpirenorth My Space: http://www.myspace.com/tasstudio/music/s...Vocals--77826145


Nya låten Winter Cold

Musik av Tobias :)


Som ni kanske förstår är de två olika personer alltså lite olika musik stil vilket gör det hela väldigt roligt för mig som får sjunga in sången till dem. Självklart kommer jag också med förslag till hur man kan utforma musiken ytterligare, men hela grund idén till låtarna är lagda av Alex och Tobias!


Enjoy!

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6 7 8 9 10
11
12
13 14 15
16
17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< December 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards