chase your dreams

Alla inlägg den 17 april 2011

Av Amanda Holmberg - 17 april 2011 20:25

Okej, kanske överdriver jag lite med rubriken, men jag är het galet sugen på chips och dipp just nu. Om jag inte inhandlar godbitarna snarast kommer jag explodera av chips tomhet! Sitter och läser på Lian Hearns bok just nu, men suget stör mig och bankar på dörren till min fantasivärld som jag försöker hänga mig kvar i!


Har nämnt den förut och bestämde mig för att visa den istället!

 

Som ni kanske ser är jag söndags sminkad idag? Har alltså inget smink alls, har inte ens gjort något med håret sedan jag duschade imorse. Inte för att det är något märkvärdigt (eller?), men jag har fått kommentarer tidigare om det där med smink.


Brukar vilja ha en dag i veckan då jag inte gör något alls och söndag fungerar fint!


Tänkte börja bege mig mot Kvantum och köpa godsakerna. Vill inte få chips ätstörningar på grund av väntan och längtan eller något (brutal humor)! Hoppas på att få mysa och se Sanctum senare och då är det ju perfekt med lite att mumsa på!


Away we go ;>

Av Amanda Holmberg - 17 april 2011 15:19

Hejsan!


Sov lite längre idag efter helgens bravader, men var ändå upp vid 11.30 och pratade med Becka som också var nyvaken i telefon i omkring 45 minuter. Vaknade av ett sms till att börja med och antar att jag sov väldigt lätt eftersom ljudet var av på mobilen!


Tänkte egentligen krypa ner under täcket igen efter samtalet med Becka, men det dröjde inte länge efter första samtalet innan mobilen ringde igen. Den gången var det Dino som glömt tala om att han ville ha bilderna innan kl.16.00 idag. Slutade med att jag hoppade in i duschen istället, sov lite efteråt och har skickat bliderna nu för bara en liten stund sedan.


Var och handlade igår som jag nämnde, men märkte när jag satt i köket och pratade med Becka imorse att jag glömt köpa bröd! Var ungefär lika förvirrad som någonsin igår efter att ha sovit under dagen. Kanske drar en sväng och handlar det idag om det absolut behövs, annars får det vänta till måndag då det kommer in lite nytt och fräscht!


Nu ska jag lägga mig och mysa under täcket en stund! ^^

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19
20
21
22
23 24
25
26
27 28 29 30
<<< April 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards