chase your dreams

Direktlänk till inlägg 1 april 2011

April april, skämt tips!

Av Amanda Holmberg - 1 april 2011 16:00

Hejsan!


Fick nästan ingen sömn inatt (inte självförvållat) och hoppas på att inte bli dragen vid näsan av ren trötthet idag! Kan mycket väl hända, men för er som inte kommit på något roligt knep kan jag dra upp lite tips som ni självklart kan ha hört förr eller ej. Let´s go!


Sovande offer - Måste vara en av de enklare att lura, helst när de vaknar och är helt omtöcknade av sömnighet. Om ni inte vill lägga handen i vatten, vilket inte är helt säkert att det lyckas finns andra saker att göra.  För mig som är trött som en zombie när jag vaknar är alarmklockan ett hemskt vapen. Ställ fram klockan några timmar när du vet att ditt offer ska till jobbet eller skolan och njut av vetskapen om att de kommer stiga upp flera timmar tidigt i onödan. Kom ihåg att ställa om alla klockor, inklusive digitala som tv och datortiden. Något du också kan göra är att sätta grädde eller mousse i handen och kittla offret med en fjäder eller ett strå på kinden, det fungerar nästan alltid förutsatt att du lägger grädden i rätt hand. Annars kommer ditt offer rent reflaxmässigt använda andra handen att klia sig med! Tänk om du dessutom ställer om alarmet på klockan och de tror att de försovit sig? Om du även lyckats kleta ner hela ansiktet på dem och de har brottom iväg till jobbet som igentligen inte startar förrän om tre timmar, garanterar jag ett gott skratt!


Badrummet - Kranen är en självklar klassiker. Att tejpa kranen fungerar nästan alltid helst om du gjort preparationerna tidigt på morgonen innan någon annan stiger upp. Som jag nämnde tidigare är trötta människor inte särskilt uppmärksamma och människan följer gärna sina rutiner. Byt ut tandkrämen mot majonäs eller bada själva tanborsten i ättika. Hur som helst kommer de vilja använda kranen och om de inte redan upptäckt tejpfällan blir det extra roligt. En annan favorit är att sätta plastfolie över toaletten, men se till att göra det snyggt, annars syns det. En anna sak man kan göra med toastolen är att smeta ner sitsen med något kletigt som inte syns även om någon skulle stå och titta ner på den eller tejpa ihop locket och ringen vilket lätt kan resultera i att offret sätter sig rakt ner i toaletten!


Lärarens makt - Vissa lärare har en tendens att ta ut makt över eleverna och på olika sätt spela klasserna ett spratt! Ni kanske har varit med om det tidigare när fått halva eller hela klassen att utföra underliga saker. Några populära trick lärarna gillar att använda sig av är att det är något som smittar i skolan och att alla måste visa upp fötterna eller gapa för att man ska kunna ta bildprover och skicka till skolsköterskan. Ett mindre roligt trick är lärare som förbereder svåra prov som de ger ut till klassen och helst när man får omöjligt lite tid på sig att klara det. När tiden gått ut och ingen klarat att fördigställa provet ställer sig läraren upp tillkännager att det inte var på riktigt, INTE POPULÄRT bland eleverna! Enklare trick kan vara att få hela klassen att springa och titta ut genom fönstren på något som inte finns där eller få alla att ta på sig kläderna och gå ut av någon underlig anledning, som att hjälpa till att lasta av en bil på nya läromedel eller något som sedan aldrig anländer.  Självklart kan man ge igen! Alltid roligt att förvirra läraren med att fixa allas scheman och inte komma på lektionen, sedan när läraren kommer efter klassen visar alla det modifierade schemat där det visar sig att de har rast. Vill man inte komplicera saker kan alla i klassen gå med på att ta med sig svenska böckerna till engelska lektionen eller något liknande. Finns även en stunt där två klasser går ihop och byter plats med varandra och reaktionen när läraren inser att det är fel människor som sitter framför är prislöst!


Random - Andra trick man kan spela mot sina kamrater kan vara om ni är på väg på klassresa eller något liknande och du lyckas övertyga alla att tåget kommer strejka och ni kommer måsta kliva av och åka buss resten av vägen utan att få varken hjälp eller ersättning. Bli inte förvånad över hur mycket dina medmänniskor reagerar på dessa situationer! Enklare spratt kan vara att övertyga någon att ni ska på utflykt och att den glömt matsäcken och dessutom få ditt offer att fara ivåg och ordna saken. Lura föräldrar och släktingar att du piercat dig på något väldig ouppskattat ställe är väldigt roligt. Att lura alla på en skola eller arbetsplats att alla toaletterna är ur funktion och sedan se allas reaktion när halva dagen har gått och ingen kan använda toaletterna efter lunchen!


Mat - Det är alltid roligt att retas med dina offer genom att ge sig på ätbara saker som att doppa köttbullar i choklad eller ersätta socker med salt eller varför inte sätta fil i mjölkpaketet istället för att fäga mjölken röd. Annars byter ni ut mjölken mot vatten och färgat vattnet rött, fungerar också och förstör morgonkaffet effektift!


Mediaklassiker - Det finns även klassiker som media har skickat ut och lurat folk över landet med i tidningarna. Det brukar vara något nytt varje år, men ett av de största tricken som lyckats genom tiderna här i Sverige är när tidningen lanserade att om  man stoppade nylonstrumpor över tv skärmen skulle de få färg tv! Det var verkligen många som testade om det fungerade och det tycker jag räknas som ett lyckat aprilskämt!


Ni kanske har fått lite ideér eller också ler till minne av absurda saker som ni gjort eller blivit utsatt för. Önskar er en rolig första april! Nu ska jag fortsätta med rensningen av mitt rum och umgås med min sjuka syster.


April april ;>

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Amanda Holmberg - 26 september 2013 16:54

Var ut på en dubbel springrunda runt Höträsket med hunden och kom på varför jag vanligtvis inte sticker ut och springer den tiden på dygnet, speciellt på vardagar. Förrutom att alla verkar vara ute med hunden mellan kl. 13-15 har dessutom högstadiet ...

Av Amanda Holmberg - 25 september 2013 18:45

  En trip till Gällivare som start på sommaren med Angelica som tävlat Islänning. Vi hade ensamrätt på Mickelssons lilla hus och närmaste grannarna var i fårhagen.     En ny sushirestaurang har kommit till Luleå och blivit en ny storfavorit!...

Av Amanda Holmberg - 25 september 2013 17:00

Varje gång jag besöker bloggen har det hunnit dyka upp nya funktioner. Nu senast är det någon app för att kunna göra spotify inlägg, kan inte säga att jag tycker det är en dålig idé eftersom många använder spotify, men själv är det sällan jag lyssnar...

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19
20
21
22
23 24
25
26
27 28 29 30
<<< April 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards