chase your dreams

Alla inlägg den 9 september 2011

Av Amanda Holmberg - 9 september 2011 20:15

Hejsan!


Sitter i köket på Munkeberg och funderar på om jag ska äta lite innan jag lägger mig ett tag eller om jag ska göra det efter vilopausen? I-land problem på hög nivå skulle man väll kunna kalla det!


Fick en fråga tidigare ikväll om varför jag inte lägger upp bilder på mig själv längre och det har faktiskt inte med något stort beslut att göra utan är bara pga. ren lathet från min sida. Sitter nämligen väldigt ofta på min älsklings bärbara eftersom det skönare att spela WoW på den och jag vet inte hur man sätter igång camen på den? Kommer inte upp något i sökfältet när man skriver "webcam" eller "cam" som om datorn inte har någon - vilket jag är säker på att den har.


Nu råkar jag dock sitta vid min egen dator och softa här i köket!

     


Orkar inte ta fram systemkameran bara för en bild hit och dit på mig själv utan brukade missbruka min egen webcam för att det är enkelt!


Nog om det! Har varit och flängt ganska mycket de senaste dagarna. Idag var jag på AF och fixade lite saker och fick faktiskt lite nya ideér. Eftersom det var 30 minuters väntetid gick jag till Willys en sväng och fick med mig Emma som också var på AF besök! Kul att se henne, var ett bra tag sedan vi detta laget.


Igår kväll skulle jag hem till Bergnäset och vakta hundarna under natten eftersom både mor och far lyckats få arbetsnatt samtidigt. Var väll framme med cykeln kring 20.00 och kände mig ganska dränkt eftersom det regnade på gode rikligt under färden från Munkeberg!


I onsdags var jag på stan med mamma halva dagen, var faktiskt roligt att strosa runt och kolla på alla saker hon skulle ha. Hade oturen att dragkedjan gick sönder på min lilla plånbok och jag fic köpa en ny, när jag såg att det fanns i samma stil som jag haft förut köpte jag två i olika färger. Vi åt bufé på Waldorf som avslut, mamma som visste inte om att de hade bufé där blev glatt förvånad och sa att hon skulle dra med pappa dit någon dag.


Nu sitter jag bara och väntar på att natten ska ryka in, det är mörkt ute och jag hoppas att det håller sig klart. Vill gärna slippa mer regn just när jag ska cykla in och jobba senare ikväll!


Ha en trevlig helg på er ;>

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards