chase your dreams

Alla inlägg under juni 2011

Av Amanda Holmberg - 14 juni 2011 20:08

God kväll!


Sitter och myser under täcket och funderar över Minecraft som jag börjat spela för någon dag sedan. Kom på att jag misskött min blogg i några dagar, men jag måste säga att det inte finns mycket att skriva om under de dagar som gått förbi. Jag och Terence har mest myst hemma och tagit det väldigt lugnt förutom en utflykt till stranden här om dagen tillsammans med Micke och några andra vänner till dem.


   


Igår fick vi besök av Jon som vi for och åt på Max med innan han for hem mot Piteå. Vi hade faktiskt tänkt åka till Piteå idag, men vi hade film maraton under natten och det slutade med att jag somnade först efter kl.10.00 imorse då sista filmen slutat och jag hade ringt ett samtal. Sötnosen somnade en bit in i sista filmen, men har sovit lika länge som jag idag!


     


I övrigt har det mest varit sittande framför datorn eftersom det varit soligt men förvånansvärt kallt ute. Jag förväntar mig ett ordentligt åskväder när som helst efter den tryckande, sköna värmen vi hade. Det skulle vara mysigt med åska nu, då ska jag ta fram kameran och försöka fånga blixten på bild. Det som är svårt med det här är bl.a att det inte blir mörkt ute och att jag inte är säker på att man ser särskilt bra från balkongen på andra våningen. Det är enklare i Långnäs där balkongen har större vy, tänker dock testa om det går i alla fall!


Skam den som ger sig ;>

Av Amanda Holmberg - 11 juni 2011 18:05

Hellu!


Värmen och solen består ännu och det var väldigt skönt att sitta på balkongen i solen även om jag blir sjukt uttråkad av att sitta och inte göra något. Bästa sättet att få tiden att gå när man solar är att prata med någon i telefon (eller irl), lyssna på musik och drömma sig bort eller som jag lyckades med idag - somna!


Terence tycker jag är alldeles för blek och drog en anledning till varför han tyckte jag skulle sola: "Jag vill ju att man ska kunna se min flickvän när vintern komner igen". Vet inte om jag ska skratta åt saken eller bli deprimerad över att han nämnde vintern precis när det börjar vara sommar på riktigt?


Träffade Maxim och två andra grabbar på väg mot festligheterna!

 

Jobbade på Olivers igår och det var fullt med liv och rörelse i hela stan. Studenterna firade som galningar och det var fruktansvärt varmt i lokalen som stängt av ventilationen efter stängning. Detta hindrade dock ingen från att skaka loss och fira att skolan äntligen är över.


Fanns inget mer uppskattat än något kallt drickbart!

 

Själv drack jag bara en cola, men jag önskar nästan att jag tagit ett glas vatten istället för det var nästan möjligt att ta på luften!


Anyway, off I go! Hoppas ni har en minst lika rolig lördagkväll ;>

Av Amanda Holmberg - 10 juni 2011 00:41

Tog en promenad till stan och drog en veva igenom Luleå och jag måste säga att folket i vår lilla stad har vaknat av sommarvärmen. De var massor med människor i farten som satt och tittade på solnedgången eller fikade någonstans där det fanns sitt plats. Sedan var BBB öppet och det var en hel del folk där också!


     


Såg att balkongdörrens tod öppen hos Havve och hann knappt in genom dörren innan han bjöd på ett vinglas och Nicki på cupcakes som hon bakat tidigare idag. Var faktiskt trevligt med en paus från min promenad och innan jag började bege mig mot Munkeberg igen satt vi i soffan och tittade på favoritklipp från olika tv-serier.


Mums! Socker kick!

    

Tro det eller ej, men jag sprang någon kilometer på väg tillbaka från stan och det blev ganska varmt när det inte är mycket till bris ute. Det var skönt dock och enda anledningen till att jag vågade var för att jag fixat en bricanyl idag. Behövde alltså inte oroa mig för astma och allt vad det innebär!


Nu ska jag luta mig tillbaka och kolla lite på när Terence spelar ;>

Av Amanda Holmberg - 9 juni 2011 20:28

Hejsan!


Helt galet bra väder vi har haft idag, hoppas bara att det håller hela sommaren för förra året hade vi en värmebölja i slutet av maj och sedan var det kallt enda till hösten. Vill inte ha det i repris utan håller tummarna för en solig och varm sommar i år!

Jag vågade till och med ta av mig jackan!

 

For på möte kl.13.00 på miroi och de var nöjda med mig, mina planer och det jag gjort för att det ska hända något. Sedan om det verkligen gör det får vi vänta och se. Lämnade in ett papper på arbetsförmedlingen direkt efter åt och ringde sedan Becka för en pratstund medans jag handlade hennes fördelsedags presenter från mig och familjen. Blondie fyller ju 20 år snart, tisdag 21/6 är det dags och det kan hända att jag tar mig tid att fara till Piteå och gratulerar!


Mötte upp Sandra och hennes kille på stan och det slutade med att vi tog en te paus i deras lägenhet på Bergnäset innan de skulle till Gammelstad för att bl.a tvätta bilen. Fick veta att Sandra fastnat för WoW! Kul, kul, kanske dags att testa spela Horde för en gångs skull?


Fick en liten önskning om fler bilder från bal tillfället:

        

       


Nu ska jag fixa med lite bank grejer och annat mindre kul innan jag kanske tar en promenad eller något. Vill ta vara på det fina vädret! ^^

Av Amanda Holmberg - 8 juni 2011 20:24

Hellu!


Har äntligen kommit tillbaka från allt "stå hej" på stan idag. Började med ett filmmöte på miroi i 1,5 timme. Efter det gick jag ett litet ärende på banken och pratade ihärdigt i telefon med antingen Sara eller Becka!


Tog några timmar på Bergnäset innan båda var klar för balen, men det är själva förberedandet som är roligt för mig. Vi fick skjuts till stan av Saras moster och jag tror aldrig jag varit med om ett sådant segt biltåg förr! Det var inget speciellt från något tidigare år, men det var som att alla som klev av bilarna skulle stå och posera en kvart innan de promenerade vidare. Hoppas de får en kul kväll i alla fall!


Visst blev de fina, Becka med slipsen på sned ^^

 

Själv har man bara varit klädd för bussines idag O-O

 

Nu ska jag äta lite middag ;>

Av Amanda Holmberg - 7 juni 2011 19:14

Kom hem från stan för inte särskilt länge sedan och nu har Sara äntligen fått hem blommorna. Med andra ord alla förberedelser är färdiga och nu är det bara balen kvar för flickorna. Imorgon är det dags!


Fick skjuts från Långnäs eftersom mina föräldrar skulle in till stan vilket var väldigt skönt. Vaknade nämligen tidigt imorse och kunde inte somna om förrän kring halv tio vilket inte hjälpte mig som tänkte vara duktig och stiga upp 11.00. Var helt slut och lite sovmorgon plus ingen stress var välbehövligt!


Somnade med linserna! Köpte ögondropp för säkerhetens skull!

 

Lämnade lite saker hos Terence och tog en buss till stan vid tre där jag och Sara startade en varm och skön stanrunda utanför Strands parkering. Först hade vi tänkt att jag skulle komma förbi till henne efteråt och visa lite hur jag tänkt med smink och sådant, men både Sara och jag var väldigt trötta efter allt vandrande. Vi delade en middag på Waldorf eftersom Sara varit väldigt sugen på ett besök där under en längre tid och det var skönt att sitta ute i värmen där det inte var en massa skolklasser som åt sin student/avslutningsmiddag tillsammans!


     

Mums, mums och åter mums!


Nu ska jag vila och kanske somnar jag tidigt ikväll, ska upp imorgon för film på Miroi och sedan är det balförberedelser för hela slanten ^^

Av Amanda Holmberg - 7 juni 2011 00:05

Sitter och muttrar lite för mig själv just nu.


Är nämligen halvdöd av trötthet, men eftersom min mage gnäller efter mat stör det mig tillräckligt för att hålla mig från sängen. Sova och äta skulle nog vara de största bråkstakarna i mitt eget huvud vardagligen och just nu tror jag hungern kommer segra över sömnen!


     


Okej, det kanske inte är mycket att fundera över egentligen, men jag är fruktansvärt trött och problemet är att ta sig ner för trappen och faktiskt tillreda något ätbart innan det kan komma in i munnen.


     


Lekte med camen efter en lång period av uttråkan vilket kan ha bidragit till min trötthet. Något annat som jag misstänker gjort mig trött är cykeltyren på en för liten cykel med Becka på pakethållaren från Bergsviken till Piteå. Det hjälper ju inte att man har värdens sämsta kondition heller!


Önskar er god natt i alla fall, nu ska jag göra ett försök att ta mig till köket för ett "midnight snack" och sedan ska jag sova som en stock ;>

Av Amanda Holmberg - 6 juni 2011 20:38

Tog mig hem till sist och nu sitter man på sin vanliga plats på övervåningen i brist på annat att göra. Känns super ensamt här nu när ingen katt kommer och lägger sig i knät medans jag sitter vid datorn, men Bagheera har fått stanna hos min syster som ska känna efter om att ha honom hos sig eftersom jag inte kan ha honom just nu.


My sweetheart!

 

Han får även vara med sin kompis Emma och är sällskap åt hunden när Becka jobbar under dagarna. Ett annat viktigt plus är att han är fri att gå var han vill i lägenheten, vilket begränsat honom från alla andra djur och liv hos mina föräldrar tidigare. Känns skönt för att jag vet att han trivs bra på Bergsviken, men jag känner mig verkligen ensam här i Långnäs nu!


Håller på att uppdatera lite program sedan är det dags att leta fram lite saker för kommande dagar. Beckas outfit ska hängas fram och lite andra saker ska packas ner i min väska inför imorgon. Måste hinna med bussen som går senast 13.00 förbi Långnäs eftersom blommorna ska hämtas ut. Måste dessutom förbi banken och göra lite nytta också!


Maistro - play ;>

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3 4
5
6 7 8 9 10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21 22 23 24
25
26
27
28 29
30
<<< Juni 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Skapa flashcards