chase your dreams

Alla inlägg under juni 2011

Av Amanda Holmberg - 22 juni 2011 18:52

Hejsan och god kväll!


Sitter på min säng i Långnäs och tittar lite på youtube samtidigt som jag funderar över saker jag behöver ha med mig till stan när jag far om ungefär en timme.

Sedan igår när jag kom hit har jag lyckats få 5 myggbett! Helt otroligt, ingen vidare trevlig sovenir måste jag säga. Hoppas att jag slipper fler för jag är super känslig för sekretet de sprutar in för att blodet inte ska koagulera vilket resulterar i enorma och extra onda myggbett.


Cam abuse!

     


Har haft strul med mottagningen här i skogen, när jag ringer och skickar sms kommer jag inte fram eller också tar det någon timme extra innan smsen kommer fram. Där emot verkar det gå att ringa till mig nu eftersom Terence lyckats nå mig två gånger hittils, förutom det han ringt när jag olyckligtvis hade av ljudet på telefon.


Och ett roligt litet klipp!

Nu blir det att packa lite saker och kolla var bilnycklarna bor ;>

Av Amanda Holmberg - 22 juni 2011 06:06


Där jag designat klänningar på Nelly.com vilka ni kan se här nedanför. Om ni vill rösta på någon av dem klicka på bilden och följ sedan anvisningarna.


       


DÅ blir jag jätte glad så klart! ;>


Update: Det är något knasigt med länkadressen tyvärr så det går inte att komma direkt till klänningarna genom att trycka på bilderna, men ni kommer till hemsidan och om ni orkar kan ni leta upp eran favorit!

Av Amanda Holmberg - 21 juni 2011 10:03

God morgon!


Det är ännu en regnig och grå dag, men livet måste forsätta ändå. Blev en sen promenad igår innan både jag och Terence somnade. Kom tillbaka lite efter 23.00 och enda anledningen till att jag gick ut och vandrade var för att jag verkligen behövde en nypa frisk luft. Hade nämligen sovit i stort sett hela dagen eftersom jag tydligen lyckats bli förkyld. Hade dock inga problem att somna igen precis efter tolv!


     


Idag fyller både Becka och farmor jämna siffror! Syster blir 20 och farmor hela 80 år! Även fast det är en grå tisdag och Becka jobbar hela dagen, ska hela familjen förbi och gratulera! Blir att möta upp mina föräldrar kring tretiden hos farmor på Bergnäset och sedan åker jag med dem till Piteå och sedan Långnäs. Ska nämligen ha lite saker från byn.


Sitter just nu och tittar på restauranger i Luleå eftersom jag och Terence förmodligen ska och äta lunch tillsammans idag. Jag är dålig i halsen och därför försöker jag hitta ett bra ställe som serverar soppa, men det var inte lika enkelt som jag trodde det skulle vara. De flesta restaurangerna har nämligen inte soppa på menyn har jag upptäckt, i alla fall inte om man ska tro på internet!


Jaja, ska ägna min uppmärksamhet till sökandet ^^

Av Amanda Holmberg - 20 juni 2011 10:51

Det regnar ute och det regnar på ganska bra!


God morgon!


Nu har man varit duktig och gjort nytta från tidig morgon. Tvättstugan 07.00 vilket inte var några problem, lärde mig hur en konstig torktumlare fungerade och hann ändå med bussen mot stan utan någon stress. Var faktiskt på busshållplatsen 10 minuter innan bussen skulle vara där och jag blev inte direkt taggad av att den sedan var sen eftersom det regnar och är ganska kallt ute idag!


     


På väg mot Munkeberg igen hade jag en halvtimme att ta död på vilket jag tycker jag gjorde på bästa sätt. Handlade några saker som jag hade slut av och hann ta mig en kopp te på T.A vilket satt väldigt fint när jag är frusen som jag är! Tinade faktiskt upp lite innan det var dags att kliva på bussen.


  FAIL!! De städade till och med bort soptunnan?


Nu ska jag faktiskt lägga mig och vila ett tag, tvätten var inte riktigt torr när jag kom tillbaka och jag ska gå ner igen lite före tvättiden är slut och kolla att det blivit gjort som det ska. Efter det får man väll se var dagen tar vägen, Terence ska få hem sin nya dator idag är det tänkt och jag kommer få hjälpa att dra någon kabel, men i övrigt är det inte mycket på gång efter morgonens bravader.


Have nice day in the rain ;>

Av Amanda Holmberg - 19 juni 2011 22:55

God kväll!


Är tillbaka i sovrummet och har just ätit min efterlängtade sallad. Terence fick inte smaka för jag hade hackat i äpplen vilket han inte tål. Det var dock inte meningen, jag hade helt glömt att han är allergisk mot äpplen och kände mig väldigt dum när jag var klar och det var dags att äta. Tur att Maria hade med sig mat från jobbet!


Man känner sig ganska misslyckad som flickvän när man inte minns sådana saker, men Maria tröstade mig med att det är lätt att glömma och att även hon inte tänkte på det när jag satt och gjorde salladen.


Det har småregnat ganska länge och jag måste säga att jag saknar åskan som jag förväntat mig efter värmen vi hade. Ska det regna kan det lika väl göra det ordentligt med buller och bång!


      


Där emot hade vi strömavbrott i hela kvarteret tidigare ändå. Blev nästan kolmörkt i rummet eftersom vi har rullgardinen nerdragen. Fick höra att det varit några ungar och busat på det viset tidigare på Tuna och därför misstänker Terence att det var samma uttråkade miniligister som var i farten igen. Har aldrig riktigt förstått mig på det där med att sabotera strömmen eller stänga av lyktstolparna i ett helt kvarter. Ser inte var det roliga kommer in i bilden?


Det luktade i alla fall väldigt gott när jag promenerade hemåt från Konsum tidigare, nästan som det gör på landet när det regnar på ängarna. Haha, det är sådana kommentarer som vittnar om mitt ursrpung. Nu tror jag faktiskt det spöregnar ute, se vad man kan göra med lite tankestyrka!


Nu ska jag spela lite Minecraft och se var kvällen tar vägen ;>

Av Amanda Holmberg - 19 juni 2011 20:09

Sitter i köket just nu eftersom min trötta älskling ligger och sover efter en sömnlös natt. Måste tvätta och har bokat tid imorgon på morgonen eftersom jag ändå måste kliva upp då, hittade nämligen ett mail från Miroi där de informerar om ett möte kl.09.00 imorgon. Eftersom tvättiden börjar 07.00 hinner jag stoppa i den och fara till stan och göra färdigt när jag kommer tillbaka.

Sallads sugna jag!

 

Har varit väldigt sugen på sallad de senaste dagarna och eftersom jag inte har något sällskap att ta med till Salladbaren idag kommer jag göra egen sallad. Måste alltså förbi affären en sväng vilket jag tänkte göra på en liten stund!


På tal om affärer. Michelle Phan har varit med i ett litet roligt filmklipp på youtube som jag tänkte dela med mig av här:



Jag och min syster har följt henne sedan hon började lägga upp videor på youtube och till och med innan det när hon bara hade en blogg som faktiskt var väldig populär. På den tiden var det den enda bloggen jag följde eftersom den var intressant och välinformerande. Nu har hon inte kvar den utan har en egen hemsida som man kan bli medlem på och ta del av allt möjligt.


Check it out!

 


Dags att klä sig lite varmare och börja promenera mot Konsum ;>

Av Amanda Holmberg - 19 juni 2011 12:06

God morgon!


Om man nu får kalla det för morgon fortfarande?


Sitter på sängen som vanligt, men idag är det spännande match på tv skärmen från LoL (League of Legends) som streamas för fulla muggar. Även fast jag inte har särskilt mycket koll på spelets karaktärer och sådant är det ändå spännande att titta på när duktiga spelare visar sina skills! Enda minuset är att det ibland fryser, men jag antar att det är en hel del som följer matcherna från sina datorer överallt i världen.

Klicka på bilden om ni är nyfikna på spelet!


Sitter för närvarande och kollar om jag kan lära mig något. Man vet aldrig, jag kanske plockar upp och testar det själv ;>

Av Amanda Holmberg - 17 juni 2011 23:45

Hejsan, shitt vad kallt vi har ute idag!


Kom tillbaka från jobbet för inte särskilt länge sedan och det var fullt ös på folket från Inpuls måste jag säga. Det gör inte saken sämre när människor är lika trevliga som de är och gärna småpratar om allt och inget mellan drinkar och tävlingar!


Har inte gjort särskilt mycket de senaste två dagarna, mest suttit vid datorn och spelat Minecraft eller skissat med högsta volym i öronen. Kan ändå inte prata med någon när jag sitter här i rummet, det passar sig nämligen inte eftersom någon är upptagen med datorn 24/7 och när han sitter där är det tydligen "tillträde förbjudet" vilket är alltid. Bara att vänja sig!


No bite kitty, kitty no bite!

 

Planerna för helgen är dessutom inställda eftersom Angelica hade arbete att göra. Vi får ta det när hon är mindre upptagen helt enkelt, det är ett evigt byggande och grejande på deras nya gård. Vi tänkte fara och bada i Boden och kanske hitta på något mer, men det blir inget med det den här gången. Önskar jag jobbade imorgon också och slapp sitta och göra ingenting...


Nu ska jag inte sitta och muttra över det mindre roliga utan hitta på något, kanske skissa vidare på någon ny bild och hoppas på varmare väder ;>

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3 4
5
6 7 8 9 10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21 22 23 24
25
26
27
28 29
30
<<< Juni 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Skapa flashcards