chase your dreams

Alla inlägg under maj 2011

Av Amanda Holmberg - 6 maj 2011 19:54

Hellu!


Sitter och myser för mig själv under täcket hos Terence medans han är med Magnus och handlar. Har ingen ork och vill bara ta det lugnt och ladda batterierna inför imorgon då det är komedi dags! Sitter och läser samtidigt som jag kollar på sådant jag önskar jag hade råd med, men får drömma vidare om och i alla fall uppskatta att de är fina att titta på.

Vad får du om du blandar rock/street/grafitti och söta rosetter?

Ironfist! Klicka på bilden och kolla de nya sommarnyheterna!


Sitter även och beundrar plagg från bl.a Zara, Melba och Yesstyle. Även jag har lite tjejiga grejer för mig ibland, men det hör ju till vardagen. Blir en väldigt lugn och tidig fredagskväll för mig idag. Fick just ett samtal från Terence och de ska tydligen ha en liten filmkväll hos Magnus, det blir alltså inget mys att somna till, men jag har ju min dator som sällskap i alla fall. Är mitt eget problem att jag är för trött för att vara social och tänker inte låte det gå ut över någon annan!


Ska läsa vidare på HunterXHunter nu och se hur långt jag kommer innan jag är helt slut. Är lite onödigt att lägga sig med huvudvärk, tänkte försöka undvika det ikväll åtminstonde.


Trevlig kväll på er!

Av Amanda Holmberg - 5 maj 2011 22:00

God kväll!


Sitter och funderar över vad jag ska packa till imorgon då det är dags att ta bussen till stan igen. Jobbar på lördag och vill inte behöva stiga upp allt för tidigt, föredrar att få sova ordentligt i lugn och ro innan en arbetskväll om möjligheten finns!


 

Özz Nûjen och Måns Möller kommer underhålla oss på kulturenshus från kl.20.00 och jag hoppas det kommer massor med folk och tittar med mig och många andra! Boka biljett på kulturenshus hemsida vilken ni kan hitta genom att klicka på bilden.


Har haft ganska tråkigt idag för att vara ärlig. Sov länge vilket var skönt och det blev grillat till middag som smaklökarna uppskattade, men har inte hittat på något spännande utöver det idag. Har läst någon timme och ritat lite i brist på annat. Känns nästan skönt att det blir något att göra imorgon även om jag inte har särskilt mycket energi för tillfället!


      


Bjuder på den sista bilden av mig som sitter i vardagsrummet och testar saker med kameran tidigare idag bara för att den hängde med. Nu ska jag börja förbereda mig inför natten!


God natt på er ;>

Av Amanda Holmberg - 4 maj 2011 19:02

Hejsan!


Vaknade upp första gången 10.00 imorse, men hann bara stänga av alarmet innan jag somnade om. Kroppen fungerade verkligen inte när jag skulle upp och det slutade med att jag tog mig ur sängen först vid 11.30 en halvtimme innan bussen mot stan. Kändes äckligt i hela kroppen att tvinga sig upp och inte blir det bättre när det blåser kallt ute och solen bara är för syns skull!


Besöket på Miroi tog väll runt en halvtimme och sedan var det bara börja försöka hinna med bussar hit och dit eftersom jag skulle handla. Hann åka tre bussar på samma biljett vilket var ganska lyckat ändå, men vädret blandat med min trötthet idag har gjort det jobbigt och jag hoppas inte det är någon förkylning på gång!


Träffade Jens på busstationen när jag skulle kolla tiderna hemmåt och det var faktiskt väldigt trevligt att lyssna till hans prat om resan han ska på till sommaren även om jag blev väldigt avundsjuk förståss! De ska ut med båt och bl.a . åka förbi grekland och andra varma ställen där de ska åka fyrhjuling, vattenskoter och andra super skojiga och spännande saker!


   

Önskar jag var rik och bortskämd x)


Bäst var nog ändå att jag hann träffa Terence en liten stund innan jag skulle fara hem för han skulle och fika med Jon på stan. Kanske inte världens roligaste att få höra att man såg lika skabbig ut som man kände sig, men jag fick i alla fall en ordentlig kram!


Ägg och minitomater i soppan är mums!

 

Efter att ha frusit hela dagen gjorde jag nudelsoppa när jag kom hem. Hade dessutom inte ätit något innan dess eftersom jag var helt zombie när jag klev upp och soppa är bra som första måltid eftersom det är milt, varmt, gott och mättande!

Har lite uppgifter att göra tills på tisdag nästa vecka och i helgen jobbar jag plus att det blir "hotpot" på söndag. Mest utbildningar som ska kollas upp och är på god väg, om jag har tur går det att börja alla kurser till våren 2012 annars blir det att dela upp dem och börja söka vissa av dem först till nästa vår! Två distanskurser går att söka mellan sept-okt, hoppas det går med de andra kurserna jag är intresserad av.


Kommer dock inte börja med något ikväll, detta eftersom jag varit hemskt trött hela dagen och mest troligt kommer lägga mig väldigt tidigt ikväll. Ska äta lite kinamat som föräldrarna tagit med hem och läsa en bit ur "Heaven´s net is Wide" innan jag slocknar som ett ljus!

 

Oyasumi!

Av Amanda Holmberg - 2 maj 2011 16:57

Hejsan!


Sitter i Långnäs och kollar på smink och håruppsättningar till Saras kommande bal nu till våren. Var på stan med henne tidigare och kollade på olika saker som hör till och hon hade hittat ett par skor. Vi kollade även upp sista bokningsdatumet till balen och det visade sig vara nu på onsdag, himla tur att vi kollade för annars hade det nog inte blivit någon bal för Sara!


Började dagen med att duscha och packa innan stan eftersom min far skulle hämta mig direkt där ifrån efter jobbet. Fick brottom till bussen och hann inte säga "hej då" ordentligt till Terence vilket känns tomt och konstigt nu i efterhand. Ångrar att jag tog med mig datorn också för det hade varit bra om han hade kunnat installera spelen jag vill ha på datorn medans jag inte använder den ändå!

Har ju två datorer och behöver bara ha en hemma, vet inte riktigt hur jag tänkte när jag tog med den andra hem igen. Hade bara en känsla av att jag inte skulle vara på Munkeberg på ett tag och ville ta med allt så inget var ivägen!


 

Känns alltid som att jag är ivägen nu förtiden, hur jag än gör får jag höra att det inte fungerar. Börjar seriöst tro att jag är en dålig person, hade världens sämsta självförtroende när jag vaknade idag och ville bara bli lämnad ifred. Kanske lika bra att vara här i Långnäs där folk orkar med mig och gå in i min vanliga vår deppression - sova hela dagarna och nätterna, ingen ork, lättstött, känner mig oälskad, allt känns jobbigt och misslyckat! Kort sagt är det som att jag bara kan se det negativa och jobbiga i livet och inte får någon rätsida på det. Förstår inte varför jag alltid får det på vårsidan, borde det inte komma på hösten då folk är deppiga för att det är mörkt och kallt?


Känns som att inget kan göra mig glad igen just nu...

Av Amanda Holmberg - 1 maj 2011 13:47

Hellu!


Sitter och stirrar på trailers och youtube klipp i brist på annat. Terence håller på och lär mig lite om Mass Effects raser osv. vilket är ganska intressant. Är förmodligen betydligt mer intressant om man har spelat alla spel från början, men jag känner att det blir för mycket att hinna spela om jag ska spela ME1 och ME2 plus alla andra spel som dyker upp som redan har del 1 och kanske till och med 2 eller fler! Gav upp tanken när jag såg honom spela eftersom det kommer vara omöjligt för mig att hinna när jag inte kan vara hos Terence och spela hela veckorna och dessutom inte ens har en egen tv!



Blev en himla massa prat om spel nu igen och  lite beklagan på det, men det hör väll till! Det är söndag och inte särskilt varmt ute heller, inte mycket att göra med andra ord mer än att sitta och lata sig. Terence ville gärna spela (även om han inte säger det rakt ut) och därför lät jag honom göra som han ville istället för att sätta igång en film, kan ju alltid se film på min dator istället!


Ska kolla om jag har något att se ;>

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4 5 6
7
8
9 10 11 12 13
14
15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
31
<<< Maj 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Skapa flashcards