chase your dreams

Alla inlägg under maj 2011

Av Amanda Holmberg - 15 maj 2011 19:01

Eftersom jag och Terence låg och tittade på "Berserk" halva natten blev det en lång sovmorgon idag. Har sovit som en stock halva dagen och kinesen sover ännu, men han var uppe några timmar till och såg på "Faster" plus att han spelade något spel på mobilen och säkert något annat medans jag sov?

Vaknade kring 7.00 imorse av att han smög in i rummet vilket är en dum idé runt mig som vaknar av smygande fötter! Vet inte när vi somnade om, men misstänker att det inte blir särskilt mycket socialiserande från Terence sida idag, helst eftersom hela dagen nästan har flugit förbi redan!


Jobbade igår igen, detta eftersom det var otroligt dött i Luleå i fredag mot lördags natten. Jag började nästan misstänka att alla var rädda för att gå ut eftersom det var fredag den 13 eller något? Jag var dock lika "modig" som vanligt och sprang runt hela stan efter ett kap, men som sagt - Det Var Dött!


Lördag på Olivers!

 

Igår var det däremot massor med fest suget folk på intåg och köerna var fulla nästan till stängning. Fullt med glada ansikten och en hel del kända. Är väldigt social med alla jag fotograferar/träffar, ni kan ju förstå att det blir ett litet längre stopp varje gång jag hittar en kompis i vimmlet! Det går ändå väldig fort om det är mycket liv i rörelse och en bra kväll hinner jag med 3 ställen om det är full fart överallt.


Nu tror jag att det blir en sväng till köket för en bit mat. Sedan ska jag faktiskt spendera resterande kväll framför DA2. Spelar som Mage den här gången och nu när jag vet var allt är går det väldigt fort! Ska spara Warrior till sist och då ska jag vara ond och grym bara för att det brukar vara de som är "goda".  Beror ju på hur man ser det med tanke på hur spelet slutar!


Off for a snack! ^^

Av Amanda Holmberg - 13 maj 2011 14:33

Sittar lutad mot en kudde och tar det väldigt lugnt. Vaknade för inte särskilt länge sedan - sista varvet. Vaknade första gången 6.00 imorse, men tänkte inte vara vaken från och med då och lade mig snart igen. Vaknade andra gången vid 11.00 och har vaknat till ungefär en gång i timmen sedan dess. Nu tyckte jag dock det var dags att vara vaken tills vidare.


Drömde en konstig grej som jag satt och skrev ner för en stund sedan. Den blev dock väldigt mycket längre än jag hade tänkt mig och vi får se om jag lägger upp drömmen i bloggen som ett eget inlägg senare. Nog för att drömmar brukar vara konstiga, men mina ger dessutom en dålig känsla efter sig.


 


Just nu sitter jag och funderar på att ta en dusch och sedan kanske det blir en promenad eller något liknande. Kan hända att jag bara sätter mig och spelar DA2 och halvsover tills inatt då jag tänkte ta ett varv med kameran i högsta hugg!


Off I go! ;>

Av Amanda Holmberg - 12 maj 2011 18:51

Hejsan!


Kom just tillbaka från en promenad i vårsolen. Smsade med Jens en bit på vägen och han vill fara på fiske/tälting tur om två veckor, om Terence inte blir frågad personligen brukar han aldrig följa med på saker, vilket självklart är omöjligt när han inte känner Jens, men jag funderar på att åka själv och kanske jag får med mig någon annan? Det är en bit bort ännu och jag hinner fundera och kolla upp sällskap tills dess!


Det börjar bli lite grönt!


Satt i solen vid vattnet ganska länge och såg bland annat på ett par svanar som simmade omkring vid vattenbrynet. Svanar om något djur måste vara det största beviset på äkta kärlek (eller äkta galenskap) eftersom de bara tar sig en partner och håller sig vid den resten av livet. Om den ena svanen dör lever den andre själv tills den avlider själv, oftast dör den ensamma svanen kort efter sin partner (tragiskt).


   


Jag ser nästan ut som ett spöke på bilden eftersom jag är så blek! Våren kommer med värme och smälter fram all gröska igen, men det kommer även fram massor av mindre trevliga saker när snön töar bort.


Gick efter en stig mot vattnet bredvid en förskola där det tydligen varit väldigt populärt att röka och sedan lämna paketen efter sig. Hela stigen var full av bara gamla cigarettpaket! Usch, det är en sak om man röker, men att lämna skräpet efter sig tycker jag är nästan lika fel som att utsätta en ickerökare för cigarett, pipa eller cigarr - rök! Folk som tycker det är för jobbigt att slänga skräpet efter sig är bara fulla av skit och det har vi ju redan nog av!


Nu ska jag sätta mig och planera lite inför helgen ;>

Av Amanda Holmberg - 11 maj 2011 23:50

Sitter på huk framför min bärbara och försöker få ljuset från datorn att vara osynligt. Självklart går det inte riktigt, men när jag sitter här berdvid sängen och vinklar datorn mot fotändan märks det knappt uppe på säng nivå där "Dracula" ligger och sover!


Terence har varit vaken sedan tidigt imorse och har totalsomnat, men han tycker dock inte riktigt om när det skiner ljus på honom när han sover vilket är förståeligt. Frågade om han ville göra mig sällskap och äta middag tidigare, men han viftade bara sömnigt bort mig och jag tog det som ett halvmedvetet "nej tack".


Började se en ny Anime idag - Dragon Crisis!


Imorgon ska jag på möte på Miroi och bl.a fixa med lite papper och dylikt. Ska vara där kl.13.00 och bör lägga mig snart för att inte vara allt för trött imorgon på mötet. Ska bli skönt att krypa ner i en varm säng i alla fall!


Oyasumi! ^^

Av Amanda Holmberg - 11 maj 2011 16:44

Hellu!


Var nyss nere och hängde upp all tvätt på torklinor och sitter i sängen och slappar i väntan på att gå ner sista varvet. Känner hur allt springande i trapporna börjar kännas lite besvärligt nu! Två saker som behöver strykas och sedan ska jag kolla ut lite kläder som ska få stanna i Munkeberg av två anledningar. Först och främst är det ganska praktiskt att ha lite kläder här och slippa dra med mig massor av saker fram och tillbaka mellan stan och Långnäs hela tiden. För det andra är familjemedlemmarna här allergiska mot bl.a pälsdjur vilket jag drar med mig lite av varje gång jag kommer från byn. Vi har ju trots allt 5-7 olika djurhår hemma!


Terence sitter och spelar LOL vilket han gjort mer eller mindre hela dagen. Tror det är hans nya beroende efter att ha spelat "klart" ME2. När han skaffar de nya spelen han är ute efter lär jag inte se mycket mer än hans profil innan han åker iväg på sina resor. Jag får helt enkelt försöka skaffa lite nya gejer att leka med själv, plus att jag kanske får skola att pyssla med till hösten? Är svårt att välja när det finns mycket blandat jag vill göra nu!


På tal om kläder hittade jag lite sommar gött på Bubbleroom:

                    

Klicka på bilderna för snabblänkar till märkena!


Nu ska jag luta mig tillbaka och titta på när Terence spelar en stund medans jag funderar ut vad jag ska hitta på ikväll. Kanske jag tar upp DA igen eller sitter lite vid "lilla" tv.n här i rummet med Fable? Känner dock mest för att läsa manga eller se på film vilket det lär sluta med!


Nu fika!

Av Amanda Holmberg - 10 maj 2011 21:26

Hejsan!


Sitter i köket på munkeberg och klickar runt bland utbildningar och dylikt. Har även ritat lite och börjar på texten till en ny låt! Terence gick och lade sig runt 6.00 imorse om man ska tro på facebook uppdateringarna vilket gjort att han har varit väldigt sömnig och sovit hela dagen lång! Han kom in i köket alldeles nyss och undrade vad klockan var plus att jag fick mig en kram. Det är ingen idé att han piggnar till nu och därför ska han lägga sig och försöka sova resterande natt också. Förhoppningsvis lyckas min sömntuta vända på dygnet mer eller mindre!


 

Tror jag ska göra mig själv lite nudlar och läsa HunterXHunter tills det blir dags att lägga sig för mig också. Har lite planer för helgen, tänkte nämligen vara med på ett Zumba pass i hälsanshus på lördag, hoppas också på att vinna tävlingen som de ska hålla och man vet ju aldrig! Får hålla tummarna helt enkelt och det viktigaste är ju i alla fall att det kommer blir roligt.


Imorgon fyller en viss söt sak år och jag har gömt undan presenten tills dess. Ska dessutom tvätta, men eftersom jag fixat ordentligt med tvättid behöver jag inte oroa mig över det. På torsdag blir det dessutom ett besök på Miroi igen då jag ska fixa med lite papper och fråga om lite utbildningar! Har alltså en hel del för mig i veckan plus att jag redan har börjar på planer att fara till Boden inför nästa!


Nu är det väll lika bra jag säger god natt! ^^

Av Amanda Holmberg - 9 maj 2011 09:35

Vill inte skriva god morgon för det kan jag inte påstå att det har varit för mig  idag, men jag får väll ta och vakna på rätt sida imorgon istället.


Vaknade nämligen av klickadet från en mus som intensivt inte ville sluta. Brukar inte märka av sådana saker alltid, men idag ville jag bara strypa någon och försökte med att lägga mig under kudden och hålla för öronen, vilket inte var särskilt bekvämt. Det slutade alltså med att jag steg upp eftersom jag inte ville ligga och vara irriterad i sängen.

Allvarligt talat är jag ljudkänslig på morgonen om jag sover dåligt vilket är sällan, har dock inte något vidare morgonhumör över huvudtaget och när de två blandas blir det extra jobbigt. Hoppas bara att det inte går ut över någon eftersom jag har lätt att explodera för småsaker just nu och lär vara likadan hela dagen. Har lite saker att göra när jag kommer hem som jag kan försjunka mig i, men just nu försöker jag bara lätta upp mitt humör genom att sätta mina tankar någonstans!


Hade gärna sovit vidare någon timme, men jag tror inte det är möjligt eftersom det måste vara tyst. Ska luta mig tillbaka och titta på när Terence spelar Naruto ett tag, sedan får jag se om jag går och hittar något tyst ställe att vila på eftersom jag faktiskt inte vill låta det faktum att jag sovit dåligt gå ut över honom!


Ta-ta! ;>

Av Amanda Holmberg - 8 maj 2011 20:15

Hejsan!


Är i full fart med att förbereda inför kvällen och nattens arbete på kulturenshus och efter det kafelino...


 

Hann inte skriva längre igår förän jag blev tvungen att rusa mot bussen, märkte nämligen att den gick lite tidigare än jag trodde den skulle när jag plockade fram busstiderna på LLTs hemsida.


Kom i alla fall med bussen och kunde påbörja min arbetskväll som faktiskt var väldigt trevlig och underhållande. Först komedi på kulturenshus sedan Make Out på kafelino och slutligen drog jag en snabb vända på Allstars. Alla var väldigt trevliga och sociala ute på krogerna i Luleå igår och jag fick lite tips och råd från en oväntat källa! Alltid roligt att få höra att man uppskattas på ett eller annat vis.


Idag har vi ätit "hotpot" och bara tagit det lugnt, det var faktiskt riktigt gott och nu är man mätt som som bara den. När man är full i magen blir man himla trött efteråt, hade jag kunnat skulle jag lägga mig och sova, men jag måste göra lite saker först och eftersom vi har besök av Micke känns det lite konstigt om jag skulle gå och lägga mig.


De sitter just nu klistrade vid tv:n där Terence spelar Mass Effect på insanity (svåraste graden). Själv ska jag jobba färdigt med bilderna och sedan får vi se om jag lyckas hålla mig vaken mycket längre. Klockan är ju ändå efter åtta och jag lär inte vara färdig förän efter nio vilket inte är en helt omöjlig tid för sömn!


Hoppas ni haft en skön helg i alla fall! ^^

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4 5 6
7
8
9 10 11 12 13
14
15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
31
<<< Maj 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards