chase your dreams

Alla inlägg under april 2011

Av Amanda Holmberg - 8 april 2011 13:00

Hejsan!


Kom hem för en liten stund sedan från mötet på Miroi och det gick smärtfritt fast jag inte är särskilt glad för tiderna mellan 9.00-12.00 Var dock uppe redan 8.00 och det var inga problem, plus att det var ganska kul (tro det eller ej) där borta. Lyssnade på en massa saker jag redan vet och gjorde för omväxlingskull en liten gruppuppgift, även om det nästan bara var jag som kommunicerade gick det framåt och vi var klara lite tidigare än tänkt!


Sitter på sängen just nu och lyssnar på Terence tappra försök att bli frisk på några minuter. Det går inte särskilt bra, men jag måste säga att han är himla pigg på sitt uppdrag med tanke på hur han låter. Förutom att han små klagar är han täpp i näsan och hostar. Det är jag som smittat honom och jag är därför inte särskilt rädd för smittorisken i alla fall, men planerna för veckan kan komma att bli lite annorlunda! Helst om "mr" har tänkt fortsätta vara sjuk en längre tid.


Han kommer fara till Umeå idag som planerat i alla fall och sedan får vi se när han ger upp, far hem och gömmer sig under täcket. Själv har jag ju en del planerat och om jag inte kan komma söndag får jag väll köra på tisdag eller också struntar jag i att alla planer aldrig blir som de ska och stannar hemma, enkelt!


Pessimisten - is on! -_-

Av Amanda Holmberg - 7 april 2011 21:39

Snart har man väll fyrkantiga ögon!


Har suttit inne och spelat Fable III nästan hela dagen idag. Började med att Terence spelade och när han inte orkade något mera tog jag över och började på en egen karaktär. Kul att Terence spelar tjej och jag kille, måste dock medge att det ser lite mer pedofil varning ut när jag hälsar på barnen än när har gör det med kvinnan! Höll på att sätta i halsen av underhållen skratt när man ska utföra en pjäs med klänning på även fast man är man. Jag var dessutom skäggig vid det tillfället och det såg hur roligt ut som helst!



Fable III är faktiskt ett väldigt kul spel. Sitter och tittar på när Terence spelar igen. Tog en paus tidigare på några timmar och det slutade med att han började om med sin gubbe och nu spelar från början igen. Det enda som är mindre bra med spelet är att man inte kan skippa cutscenes vilket är väldigt tröttsamt när man redan sett dem två gånger tidigare!


Nu ska jag kolla vidare en stund till, sedan funderar jag på att fara till MAX en sväng och köpa något ätbart. Har inte ätit sedan tidigare idag och känner hur magen bubblar av tomhet ibland. Då får Terence sitta ifred och spela samtidigt som jag slipper känna att jag vill spela!


Vaff! ;>

Av Amanda Holmberg - 6 april 2011 12:32

Hejsan!


Vaknade av alarmet kl. 11.00 idag efter en del sömnproblem och inte särskilt mycket vila. Skrämde nästan livet ur Terence när han kom in i rummet och inte uppfattade att jag var vaken förrän jag rörde mig mot honom vid dörren. Hilarious! Fick mig ett gott skratt på morgonen i alla fall, men fick veta några minuter senare att jag vaknat upp helt i onödan eftersom Studiebesöket jag klivit upp för var inställt!

 

Lika bra eftersom jag inte är riktigt frisk heller, men fredagen verkar dock bli av ännu. Får väll se vad som kommer upp tills dess, man vet aldrig nu förtiden! Funderar på att dra en sväng på stan och kolla lite saker. Terence ska träna senare och jag har inga träningskläder och bör kanske inte delta när jag är sjuk till att börja med?


Fredag närmar sig och snart blir man lämnad för grabbgänget i Umeå. Verkar som att Terence kan bli borta tills på tisdag om det går som han vill, men jag hittar alltid på något att ockupera mig med. Har hela Lian Hearns nästa bok att läsa, jobbar på lördag och funderar starkt på att delta i lite BBQ i helgen också. Sedan måste jag ordna lite saker hemma under helgen som involverar katten till nästa vecka. På måndag har jag dessutom klipptid kl.11.00 (yey) vilket gör det skönt med bil!



Nu ska jag luta mig tillbaka och kolla på när Terence spelar Mass Effect ett tag. Sedan får vi se om jag orkar fara till stan en sväng lite senare när de ska träna. Annars lägger jag mig under det sköna täcket och läser någon timme! Det kändes mer lockande än att gå ut i kylan.


Anyway, ha en bra dag ^^

Av Amanda Holmberg - 5 april 2011 19:00

Kom på att vi inte har någon skrivare hemma och kände verkligen hur hela CV grejen blev onödig i mitt huvud. Är dock bäst om jag fixar klart den idag ändå för att slippa en massa arbete med den senare! (Vill inte!) Har typ gett upp innan jag ens försökt den här gången, inte likt mig. NEJ! Ska göra klart den idag, men inte just nu, känner bara hur jag verkligen inte är på humör för det. Hur man nu kan vara det?


 

Deklarationen var dock hur enkel som helst att ordna! Bara skicka ett sms med personnummer och underskriftskod till 71144 och allt var färdigt, tog högst tre minuter. Skulle bli glad om det fanns något liknande program för CV sammanställning. När man väl var inskriven i programmet höll det reda på alla yrken som sedan uppdaterades allt eftersom genom någon form av sammarbete med skatteverket och försäkringskassan. Enda man behövde göra var att verifiera att uppgifterna stämde två gånger per år. Sedan kunde man kopiera/ladda ner uppgifterna och lägga till /ändra resten av informationen som man ville genom att gå in på hemsidan "www.namnetpåhämsidan.se". Hade inte kunna vara mer tacksam för den hjälpen!


Sitter och kollar bussar till stan, går en 19.45 som jag funderar på att ta. Måste packa klart och dra ner datorn i väskan innan jag kan bege mig någonstans. Som jag meddelat tidigare kommer jag inte fara iväg igen utan min dator om det inte är över en natt bara eftersom jag inte skulle orka ta med mycker annat än tandborste för det!


Ska packa nu, see you later ;>

Av Amanda Holmberg - 5 april 2011 16:43

Hellu!


Sitter med deklarationen i handen och stirrar dumt. Har inte deklarerat förr och känner mig aningen sämst, men ska be om hjälp från de kunniga snart. Efter jag fått bort att deklarera måste jag dessutom ta tag i att göra ett nytt CV också. Har städad hela dagen idag och menar verkligen HELA dagen för jag har varit vaken sedan 11.00 idag. Detta har tagit upp min tid och därför har jag inte känt någon ro att sitta ner och lägga till nya uppgifter till mitt CV.


 

Allt tråkigt är lika bra att få bort snarast möjligt, men känner att lite mat innan jag måste börja tänka skulle sitta fint. Ska alltså göra middag innan jag börjar med något annat. Vet inte vad jag ska hitta på, om det finns något att bara värma blir jag inte direkt olycklig, men annars får jag leta reda på något som går snabbt ändå. Är inte särskilt pigg och energi nivån är låg. Måste alltså göra det bästa av situationen man sitter i! Har hunnit packa lite saker tills ikväll då jag ska fara till munkeberg också, men resten av packandet kommer få vänta till sist innan det blir dags att ta bussen mot stan!


Nu mot köket! ;>

Av Amanda Holmberg - 4 april 2011 22:59

Hejsan!


Kom just på vad de supergoda små kakorna jag smakade för två månader sedan heter! Macarons är puffiga kakliknande godbitar som finns i olika smaker och färger. När jag jobbade på en releasefest för två månader sedan bjöds det på dessa macarons och jag kunde inte minnas vad de hette efteråt, men nu vet jag (triumf)!


 

Ligger i sängen under täcket hemma i Långnäs och slappar. Blev inget möte för mig idag eftersom jag på väg mot stan imorse insåg att jag måste till läkaren. Klev alltså av bussen på Bergnäset istället för efter bron. Eftersom jag inte hade bokat tid var jag lite fundersam över hur jag skulle göra och hade länge hopp om att kunna fara på mötet i alla fall, men icke det. Slutade med att jag fick träffa både sköterska och läkare plus att jag fick ta en massa tester vilket drog ut på tiden till närmare 12.00 innan jag fick fara vidare någonstans!


Var väldigt trött och ville bara sova någon timme efter fyra timmars besök på vårdcentralen i vånda. For till Terence och sov några timmar plus att jag fick träffa min sötnos en dag tidigare än planerat. Ska fara dit imorgon (fast jag går på antibiotika) och stanna tills fredag då han ska till Umeå och hälsa på en kompis några dagar! Vågar inte följa med eftersom jag jobbar på helger och aldrig vet när jag måste rusa iväg. Blir lite långt att ta sig från Umeå till Luleå en lördagkväll/natt!


Blir dock inte långvarigt besök, Terence kommer hem på söndag och då ska jag dit igen och stannar 1,5 - 2 veckor! Ska packa och ordna en massa saker under helgen och kommer ha bil vilket underlättar en himla massa i både ork och planering. Nu ska jag faktiskt sova, är helt utmattad!


Natti natti ^^

Av Amanda Holmberg - 4 april 2011 04:35

Som ni kanske läste tidigare ska jag upp tidigt för att hinna med bussen till mötet kl.9.00 i stan. Har dock inte lyckats somna ännu och jag har försökt helhjärtat i flera timmar nu vilket gör mig lite frustrerad när jag tänker på det! Har satt gång Yirumas album "First Love" som sista desperata åtgärd att slappna av och kanske få sova en timme i alla fall? Ska upp 6.00 för att hinna med frukost och allt annat innan bussen går förbi utanför 07.05 Blir att vandra mållöst i stan en hel timme innan mötet börjar. Annars brukar vi ordna bättre tid åt mig, men när det är sammandrag går det ju inte att ha det på en  normal tid som t.ex 13.00 Det är väll inte normalt kanske, men det borde vara om ni frågar mig!


Alla borde ha en egen jigglipuff!


Har tjurat tillräckligt på bloggen nu och ska luta mig tillbaka på kudden för ett sista försök till sömn. Somnar jag inte inom 12 minuter ger jag upp och stiger upp. Hoppas inte jag somnar på mötet efter denna natt...


Geeez -_-

Av Amanda Holmberg - 3 april 2011 21:47

Hellu!


Sitter och ser de sista avsnitten av anime serien Dragon Drive vilken visat sig vara en höjdare i mina ögon! Den har gett mig höga förväntningar på de andra serierna jag ska se vidare senare. Det är väll vad min dag har bestått av till större del. Orkar inte med särskilt mycket just nu med den järnbrist jag lider av för tillfället. Måste få nya tabletter utskrivna om jag inte hittar mina snart! Man blir fruktansvärt trött om man inte har nog med järn i kroppen kan jag meddela, men jag är glad i alla fall och det är ju positivt!


 

Åt palt idag förresten vilket var mums! Var i smått paltkoma eftreråt vilket är över nu, men jag garanterar att jag kommer sova gott inatt vilket är bra. Ska upp före tuppen imorgon och ta mig till Luleå för möte med Miroi 9.00-12.00 HEAVY, kommer somna om det inte händer något intressant under föredraget är jag rädd!


Nu tillbaka till DD gott folk! ^^

 

Chibi är ju bara för söt!

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19
20
21
22
23 24
25
26
27 28 29 30
<<< April 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards