chase your dreams

Alla inlägg under januari 2011

Av Amanda Holmberg - 19 januari 2011 00:54

Som ni kanske märker har jag lagt upp ganska lite på bloggen på senaste, men det betyder bara att jag har en massa saker för mig på annat håll. Kan ta dagen som exempel!


Började med att jag vaknade med mobilen i handen, en timme efter alarmet ringt. Efter det är det bara det ena efter det andra! Sushi till lunch, hockey till mellanmål, bilande hit och dit. Piteå havsbad (kul!) i två timmar sedan max mat på det! Var hemma vid tolv först och när jag väl kommer mig i sängen lär jag slockna som ett ljus!


God natt!

Av Amanda Holmberg - 17 januari 2011 23:30

God kväll!


Har spenderat hela dagen på stan och även om det inte gick som planerat till och börja med, blev det en toppen kul dag ändå! Skulle på AF och fixa med något papper, men fick inte med mig det pappret jag skulle ha plus att den människan jag ville åt inte vär där idag. Får ta det på onsdag eller något liknande istället!

Sedan vankades det simning, men jag lyckades på något besynnerligt vis få med mig båda mina underdelar och ingen överdel! Stor fail där, men jag antar att det inte var meningen att vi skulle simma idag?


Dagen blev dock full med härliga skratt och en ordentlig runda på stan i Luleå! Mer sådana dagar tack! Det ska vara "ups and downs" för att hålla intresset vid liv!


Oyasumi ^^

Av Amanda Holmberg - 16 januari 2011 22:18

Är fruktansvärt sugen på sushi just nu och hade tänkt skriva några rader om det, men det känns som tortyr när man är sugen! Visar lite bilder på kreativa sushi bitar istället!


 

För nördar som mig!


Pikachu ^^ 


 

Hade gjort såna här om jag kunde!


 

Den här är för söt för att ätas!


Funderar starkt på att köpa grejer och göra själv snart! Kanske blir att besök på thaisoppen imorgon?


Sushi for life <3

Av Amanda Holmberg - 16 januari 2011 13:38

Började se Ace Ventura the Pet Detective inatt och detta ledde i sin tur till att se tvåan (makes sence), sedan Yes Man, Bruce Almighty, The Mask och nu Fun with Dick and Jane! Kort sagt har det blivit värsta Jim Carrey maratonet här i Långnäs. Funderar på vad man ska ta för tema när denna filmen är över?


Trailers!








Eller kanske det blir WoW efter denna som omväxling? ;>

Av Amanda Holmberg - 15 januari 2011 17:31

Hejsan!


Har just avslutat spelandet av WoW och ska börja planera lite för vad som ska med till Gammelstan senare. Vi ska nämligen ha Wii kväll och spela armarna av oss i nördarna namn! Alltid kul att dra en kväll/natt då och då när man får chilla sönder framför tvn med lika sinnade. Synd bara att jag inte haft möjlighet att göra samma med datorspelen på väldigt länge!


 

Från typ av spel till ett annat kan det bli bättre? <3

Av Amanda Holmberg - 15 januari 2011 02:09

Klockan är jätte mycket och jag är vaken idag! Inte för att det är något att fira, men enda anledningen till att jag orkat hålla mig vaken är att WoW körts x-antal timmar. Enklaste sättet att få mig att sitta stilla på samma ställe i hur många timmar som helst är att presentera ett spel och sätta mig framför!


 

Blev ingen Hockey som jag trodde och det är helt otroligt jobbigt när man ser alla som ska ut och hitta på något en fredag som denna och man själv sitter fast i skogen och lyssnar på två snarkande katter! Dock hade jag ju WoW plus att jag är både kreativ och lättroad...Äsch!

Måste få klaga lite jag också ändå! Var trots allt en stor besvikelse att saker och ting inte blev av och det sedan slutade med en allmänt osocial fredag, men sådana kan vara sköna också. Det dåliga är bara att de kommer aldrig när man riktigt vill det!


Nu ska jag sova och hoppas på bra drömmar i alla fall! Sov gott ;>

Av Amanda Holmberg - 14 januari 2011 16:34

Tog inte länge efter jag kom hem som jag fick veta att det var lite dålig planering på Hockey lirandet! Klockan ett var en katastrof tid att spela på för nästan alla deltagare. Vi får se om det blir något spelande senare ikväll, förmodligen inte eftersom det är fredag, men man kan ju alltid hoppas!


Har suttit och jobbat någon timme och varit uttråkad en stund nu. Funderar starkt på att spela WoW som tröst för att hockeyn verkar utebli. Annars kommer kvällen fortsätta se ut på detta viset:


Sjunger med i musiken..

Flamsar  xo Sjunger med och lever mig in  o_ODansar runt  ! Blir allmänt knas..   

Kort sagt leka runt med webcamen resten av kvällen kändes som en lite desperat underhållning, helst om man är ensam ;>

Av Amanda Holmberg - 14 januari 2011 11:58

Hellu!


Kom just hem från coachen, saker och ting går defenitift framåt på ett positivt sätt och i ett bra tempo, kunde inte vara nöjdare! Något jag däremot var midre nöjd med var hur hela morgonen startade. Låt mig börja med att säga att jag lärt mig något nytt om min mobil som får mig att starkt fundera på att använda en riktig alarmklocka i fortsättnignen!


När jag skickar sms till någon får jag alltid en leverans raport eftersom jag valt att ha det. Jag är lite pedantisk med att veta om det kommer fram eller ej. När den här leverans raporten ligger uppe på skärmen funkar inga andra funktioner, som inställda uppgifter eller larm! När jag somnade fick jag en leverans raport från min syster och den låg alltså och störde mobilen hela natten tills jag vaknade...av mig själv...kl. 09.05......och bussen hade gått..........och jag skulle vara på möte 10.00!


 


Fick alltså panik (tur att jag vaknar någolunda tidigt av mig själv) hoppade upp ur sängen, flög ner för trappen och meddelade mamma om att jag behövde bilen, kastade på mig kläderna och gasade iväg mot stan! Kan lugnt säga att jag var vaken när jag väl kom fram och som tur var hade mötet innan min tid tagit längre tid och det gjorde inget att jag var några minuter sen.


Nu ska jag tagga för Hockey rinken igen kl.13.00 Då blir det att leka bambi på hal is med klubba, underbart!

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Januari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards