chase your dreams

Alla inlägg under november 2010

Av Amanda Holmberg - 9 november 2010 18:05

(gamers point of view)


Förnyade äntligen mitt WOW account och laddade med speltid igår! Spelat flera timmar och törsten går inte att släcka. Det är trots allt drygt 3 månader sedan jag spelade sist, vilket även avslöjar var ekonomin legat.


Två nya raser att spela i WOW

Worgen för Alliansen


Och Goblins för Horde

"Man vet att allt är som det ska när en Gamer får Gibba"


http://www.worldofwarcraft.com/cataclysm/

Spännande! 7 december är det dags, då släps cataclysm live!


WOW <3

Av Amanda Holmberg - 8 november 2010 00:51

Tur man har något att se fram emot nu i veckan eftersom det känns ganska moloket att snart måsta återvända till Luleå. Ska köpa mig ett DS och på fredag far vi dessutom till Stockholm över helgen!


Hade problem att komma på vad vi skulle äta idag för vi åt pizza i onsdags..

...och avverkade hamburgare när vi handlade på lördagen!

Lördagsmys!


Jag och Becka ligger nu och myser i bäddsoffan här på Bergsviken. Medans hon spelar DS och jobbar på att levla upp en pokémon, tog jag mig lite tid för datorn. Vi märkte att det var en bäddsoffa först i fredags! Har sovit tillsammans i hennes stora säng innan, men eftersom jag är sjuk var det perfekt att vi upptäckte den separata bädden.


Var ut och lekte lite med kameran idag! (varning för snöboll?)


Vi somnade faktiskt tidigare när vi väntade på att tvätten skulle bli klar! Var lite roligt när Becka blev tvungen att smyga och hämta den i efterhand, var bara tur att jag vaknade mitt i allt. Har dock ingen aning om varför den här gången?


Baggis börjar vänja sig vid Emma <3


Blev ett lite osammanhängande inlägg ikväll, men det får ni stå ut med. Jag skyller på att jag är sjuk och virrig eller något ;>


Nu är det sovdags och jag hoppas ni haft en trevlig helg!

Av Amanda Holmberg - 7 november 2010 04:43

God morgon alla sömnlösa!


Far till huvudstaden på fredag och "hänger" med en babe och ett sötnöt (för mig är det ett bra ord) över helgen. Kommer bli roligt att fara dit igen eftersom jag inte varit dit sedan 2005! Funderar på att kanske fixa telefon nummret till en gammal vän där nere som jag inte sett eller hört av sedan dess?


Nu ska jag försöka uppdatera min pixbox (discrace) innan jag utmanar sängen igen. Hostan låter mig inte sova och nosen rinner rikligt (!) om den inte täpper till...



g´night (=(:_o)  <--(försök till en snorig apa)

Av Amanda Holmberg - 5 november 2010 16:28

God dagens!


Just städat lite och pluggat in mitt Wii i televisions aparaturen! Har dock inte många spel just nu och kommer nog inte spela något, men det är i alla fall på plats och redo att användas.


Det snöade inatt!

 


Var uppe den tiden och tog lite bilder då också, men det syns inte att det snöar!


Jag och Baggis har bara legat och myst under varsit täcke mest hela dagen. Måste säga att jag blev lite förvånad när jag såg katten under täcket hur nöjd som helst med sig själv!


Bild bevis

Har ingen aning om Becka hjälpe honom med täcket, men han ligger där ännu?


Min näsa har runnit hela dagen (då vet ni det) och jag känner att fas två av min flunsa - med ständigt snytande - snart kommer inledas! Om jag inte kan förhindra det vill säga..


Nu ska jag återgå till soffan DS spelandet!

Av Amanda Holmberg - 5 november 2010 02:39

God Natt!


Har varit väldigt tyst runt mig de senaste två dagarna. En anledning är att jag haft ganska fullt upp med promenader, städande och matlagning här i Piteå. Dock är detta inte det största hindret! Internet har varit lite (mycket) osammarbetsvilligt, men har fungerat fint hela kvällen ännu.


Har dessutom lyckats bli sjuk!

 

Har dock Beckas DS att trösta mig med när jag antingen ligger i soffan eller begravd under flera täcken i sängen. Lite feber har jag, men det värsta är det ständiga bankandet i huvudet och ont i halsen. Tar jag inte Alvedon har jag ont i hela kroppen och orkar inte röra mig...


Alvedon, en gåva från ovan!

 

Eftersom jag inte tål andra  värktabletter är detta mitt vardagsknark!


Har lite sömnproblem eftersom jag är trött hela tiden och det är för obehagligt att sova när alvedonen inte kickat in ordentligt! Vilar dessutom nästan hela dagarna för att bli frisk snabbt och det gör mig inte direkt sömnig på kvällen.


Nu en film och sömnförsök nummer...

Av Amanda Holmberg - 2 november 2010 20:49

Har nämnt tidigare att jag är sugen på ett nintendo DS och självklart finns det inget annat spel än pokémon till detta om man är ett stort pokémon fan som jag. I lördags var vi en sväng på Storheden och Becka köpte sig ett DS paket (där mario ingick i priset) och pokémon soulsilver!


Har suttit och hängt över axeln medan hon spelar, timmar i sträck. Blir inte bättre av att jag inte spelat WOW på flera månader och håller på att bryta ihop av spelabstinens!

(återgår troget)

-_-

Av Amanda Holmberg - 2 november 2010 00:25

God Kväll!

Man kan lugnt påstå att jag åkt buss som en tok den senaste tiden! Detta är förstås eftersom jag inte har någon bil att köra, annars hade saker och ting varit enormt mycket enklare.

Hittade några mer genomtänkta ord i en busskur

Lite svårt att se dock!


Någon skrev: "Vad är livet egentligen?" Och någon svarar: "En kort övning inför evigheten"

Tyckte den var bra! ^^

Av Amanda Holmberg - 1 november 2010 16:31

Tjo!


Packar för fullt i katastrofen som är mitt rum och hoppas på att inte glömma något av vikt inför veckans baravder i Piteå!


När jag och Becka sprang runt och handlade sista sakerna inför Halloween i lördags testade vi en dricka vi inte sett förrut. Vimto med smak av körsbär, hallon, blåbär och vindruvor! Den var faktiskt jätte god och kommer definitivt avsmakas fler gånger när det är läge för en läsk!

nom nom nom

Rekomenderar att ni smakar den!


back to buss-i-ness

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4
5
6
7
8 9 10 11
12
13
14
15
16
17
18
19 20 21
22
23
24 25 26 27 28
29 30
<<< November 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards