chase your dreams

Alla inlägg under november 2010

Av Amanda Holmberg - 19 november 2010 12:17

Random thoughts


Kom bara lite spontant att tänka på vädret i norrland. På sommaren vägrar solen gå ner över huvudtaget. Den gömmer sig nätt och jämt under horisonten innan den kommer upp igen. Därför har jag ofta sömnproblem på sommaren för att det är ljust hela tiden vilket får min hjärna att tycka det är morgon.


Nu på vintern är det nästan helt tvärtom! Det känns som att solen är på väg ner när den just kommit upp. Det gör mig sömnig istället, eller i alla fall lättare slö. Om man vaknar vid ett tiden är det nästan mörker varning ibland och det är inte ens december ännu.


 

Det ser i alla fall mysigt ut!


Det är fint med snö i alla fall. Stockholm hade inte mer än en liten fläck här och där, men inte var det mycket. Måste dock säga att även om jag gillar snö är det som vanligt alldeles för kallt ute!


"Drömmer mig bort till varmare bredgrader"


Åter till stan/stanna hemma problemet. Fick veta att min syster inte ska komma till Luleå i helgen och jag ska alltså inte se HP på bio ännu (besviken). Detta gör dock att jag lika gärna kan fara till stan idag... BLUÄ - jag vet inte, är inget som drar mig dit samtidigt som det är det!


"Suck" (känner mig extremt omständig idag)

Av Amanda Holmberg - 19 november 2010 10:06

Vaknade jätte tidigt idag, helt av mig själv! Första dagen den här veckan som jag inte har huvudvärk. Känner mig dessutom pigg och kry, men jag kan inte lita på att allt är bra bara för det. Skenet kan bedra och jag kan inte bestämma mig för om jag ska fara in till stan och vara social eller vila dagen ut för säkerhetens skull?


Ikväll kommer min syster också (tror jag) och om det är fallet kanske vi kan fara på bio och gå på stan imorgon istället. Vill se nya Harry Potter vilket jag och Rebecka bestämde att vi skulle göra tillsammans när jag var i Piteå på besök!



Behöver städa här hemma ändå och är inte helt sysslo lös om jag bara lägger lite energi på de mindre roliga sakerna. Känns dock som att jag vill komma ut efter fem dagar inomhus och när jag ändå är vaken en normal tid på dygnet.





Taskigt läge detta... Måste ringa och kolla med sis innan jag bestämmer mig helt.


Man vet dessutom aldrig vad som dyker upp under dagen?


Ibland är beslutsångest en aning besvärligt :)

Av Amanda Holmberg - 19 november 2010 03:18

Hejsan i natten!


Vaknade just efter att jag råkat somna framför en film för några timmar sedan. Var inte meningen att somna den tiden eller att jag skulle lyckas sova till nu, men jag antar att det kanske behövdes?


Sitter och lyssnar på Rihannas nyaste album "Loud" och jag måste säga att jag verkligen älskar det! Blivit en aning beroende.

När vi var på La Roy i Stockholm spelades bl.a hennes singel "only girl" på dansgolvet och eftersom det verkligen fick igång stället antar jag att det inte bara är jag som tycker Rihanna lycktas än en gång. Pappa brukar spela hennes låtar och när han satte igång albumet igår satt vi och diggade tillsammans!


 

What would I do without music !?


Planen nu är alltså:

borsta tänderna och fortsätta sova till en mer "vaken vänlig" tid på dygnet!


Minna, oyasumi nasai!

Av Amanda Holmberg - 15 november 2010 23:25

Hellu!


Har inget att berätta om dagen och hoppar in på lite utav helgens rantande på en gång istället!


När vi kom till lägenheten fick vi ett bra första intryck..

Det fanns massor av filmer, spel och dessutom ett piano! En tangent var dock felstämd, men jag kunde spela en del ändå.


Under lördagen åt vi sushi på ett litet, men mysigt ställe.

Jag och Angelica delade på en familje meny och fick testa lite nya sorter. Var bara två saker jag inte gillade, men resten var "yummy"!


På kvällen for vi ut och var man än tittade var det enorma köer till olika ställen..

 


Vi gick till ett ställe som heter La Roy! mest 18-20 åringar som släptes in där..

La Roy har två vånigar med tre dansgolv och fyra barer, plus en tredje våning för att hänga av sig kläderna. Det fanns dessutom en balkong, men den var bara öppen för VIP gäster när vi var där. 


Tyckte det var roligt med grafitti inomhus, vid hiphop delen så klart!

Enda som kan vara lite besvärligt är om man vill prata med varande efterom ljudnivån är väldigt hög och det finns inget hörn där det inte ljuder av musik!


På söndagen for vi och käkade på Pizza Hut! Ett ställe jag saknar i Luleå..

     

Var ambitiös och tog en meny med förrätt (vitlöks bröd)

 

Huvudrätten (pizza vegetarian)


MUMS!


Och slutligen efterrätten som var glass (vilket jag igentligen inte tål)

Var nästan för mätt när vi for in mot T-centralen precis efter maten!


I centrum såg vi bland annat den här lite påhittiga "konsten" det är alltså en docka

Köpte en julklapp och är förvånad över att jag inte hittad mer saker att slå klorna i när vi ändå var i stockholm!


Vi gick förbi WTC (tycker det är lite överdrivet dock) när vi skulle köpa biljetter


Har åkt mig less på rulltrappor..

 


Och gjorde ett snabb besök åpå Burger King innan vi skulle fara hemmåt!

      <-mat?


Är inte svårt för mig att tänka vilket håll ag ska om jag ville hemmåt!

Enda skillnaden är uttalet :3


Tog aldrig några bilder på Arlanda eller när vi var på planet och sådant, men jag hoppas på att få sitta på ett plan igen om inte allt för länge. Då på väg mot Thailand eller något annat varm och soligt land!


natti natti <3

Av Amanda Holmberg - 15 november 2010 03:25

Natt ugglan hälsar o,o


Äntligen kommit hem från en helg av massor med springande i Stockholm! Har inte packar upp resväskan ännu, men har gratulerat pappa på farsdag och haft kvällsmys med familjen som avslut på söndagen.


Har självklart gjort lite saker i  våran huvudstad, men det får vänta tills jag har sovit några timmar!



Av Amanda Holmberg - 11 november 2010 17:53

Tjo!


Eller atjho kanske passar bättre just nu? Har äntligen kommit hem, ätit en smula och placerat mig på sängen i mitt rum. Kan konstatera att man blir fruktansvärt trött av att åka buss! Brukar somna på väg från stan till Långnäs, men tre bussar blev nästan för mycket. I första bussen var det bara skönt att lasta av allt en stund, i andra bussen dog jag och i tredje bussen var det nära på en miss i avhoppning...(lyckats förr)


Imorse var allt vitt ute, till och med himlen (mysigt)


Kommer bli en tidig kväll idag och det är kanske lika bra eftersom jag ska upp normal tid imorgon. Måste packa och ska dessutom in till stan och vara lite social innan kvällen faller på. Lade jag mig ner nu skulle jag somna på stubinen, är nästan på gränsen att falla över på sidan. Antar att till och med jag kan få slut på energi ibland. Annars har jag varit igång ganska mycket med tanke på att jag varit sjuk och i övrigt är jag väll inte den mest kvällströtta människan på planeten direkt!


 

Kanske ska ta och inviga min klocka imorgon?


Tills vidare får klipp som detta hålla mig vaken en liten stund till:


Till er som inte sett Inuyasha, rekommenderar jag den starkt! ^^

Av Amanda Holmberg - 11 november 2010 14:46

Vinter varning!


Har snöat hela gårdagen och natten vilket förvandlat världen till ett fluffigt och vitt vinterland! Var en prommis till affären och tog ut pengar, glad att det inte var lika kallt som igår.


Vaknade ganska tidigt idag med tanke på när jag somnade och är förvånad över att jag inte är trött! Somnade kanske kring 5.00 imorse och vaknade 7.00 första gången, 9.00 andra och steg slutligen upp 13.00 Känner mig nästan duktig, zZZ.


Ska snart ta första bussen till Piteå. 15.15 börjar allt bussande hem mot Långnäs igen. Blir bara där inatt dock, far ju till stockholm imorgon kväll och strövar runt med Angelica och Gabbi!


Undrar om de har någon snö där nere ännu?


Längtar.... :3

Av Amanda Holmberg - 10 november 2010 19:08

Hellu!


Sitter och lyssnar på radion och stör mig på Rix som går där. Tycker inte om att de bara spelar "pop" och brukar aldrig lyssna på dem annars, men Becka har den kanalen inställd just nu. P4 och P3 är bäst eftersom de spelar allt möjligt som folk faktiskt lyssnar på och hakar inte upp sig på en viss kategori!


Becka kom just från jobbet och affären

Båda är förkylda vilket kanske syns?!


Kommer förmodligen spendera kvällen under varsin filt och spela på datorn och DS! Det kanske låter som om vi är osociala, men vi pratar faktiskt med varandra hela tiden och lägger oss i varandras spel osv. Vi umgås med minimala krav kan man säga och båda är nöjda utan att känna sig utelämnade över huvud taget! Det kanske är en typisk syskon relation? Jag är dock mer eller mindre sådan mot alla och hittils har jag inte hört att någon känner sig bortglömd (jag hoppas inte det)!


Det snöar för fulla muggar ute nu..

Becka hade så brottom från jobbet att hon glömde mössan!


Nu ska jag göra middag ^^

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4
5
6
7
8 9 10 11
12
13
14
15
16
17
18
19 20 21
22
23
24 25 26 27 28
29 30
<<< November 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards