chase your dreams

Alla inlägg under november 2010

Av Amanda Holmberg - 20 november 2010 22:10

 


Dessa mumsiga materia och mycket mer:

- www.garilla.com

- www.dunken.se


Check it out >,<

Av Amanda Holmberg - 20 november 2010 20:48





Gillar hela albumet, men de här 4 är liiite bättre ^^

Av Amanda Holmberg - 20 november 2010 19:23

Förresten!


Innan vi  åkte hem (fick skjuts) var jag en sväng till storheden och lekte med min kusin en aning. Han kom fram från sin gömma på personalrummet och ställde mig framför en enorm tv med en svart sak som liknade recievern till ett wii fast i XXL framför. Detta visade sig vara Kinect, en sensor för ett nytt spel till xbox360, där man rör sig för att få en gubbe att röra sig likadant. Måste ha sett urlöjligt ut från sidan, men det var jätte skoj!


Blev desto mindre road när jag fick veta att det togs bilder i spelet medans man spelade och de ploppade upp efteråt när spelomgången var över! Peter....


Tror ni jag blev sugen på ett?



Har ni ett xbox360 rekommenderar jag att ni skaffar en kinect sensor till det eftersom det är väldigt roligt! En självklar festförhöjare ;>

Av Amanda Holmberg - 20 november 2010 17:59

Hellu!


Var till stan idag och kollade på julklappar. Måste säga att det är nog första gången på hela det här året som jag varit i stan och inte träffat en enda människa jag känner! Ovanligt är nog rätta ordet att beskriva dagen med.

Samtidigt är det inte helt förvånande eftersom jag är ganska säker på att nästan alla jag brukar träffa på stan annars, söp sig redlösa igår och förmodligen låg halvdöda hemma någonstans.


Var nästan bara barnfamiljer på stan vilket definitivt inte är mitt favorit folk eftersom de tar upp för mycket plats. Det är alltså barnvagnar jag pratar om nu! De borde vara portade från ställen som shopping och smedjan! Detta för att de inte kan ta hänsyn till att det finns människor runt omkring som föredrar att komma dit de ska hellre än att stå i kö mitt i gången medans de pratar med någon bekant...


Blev ganska tråkigt att gå själv efter två timmar när jag hade kollat klart efter eventuella julklappar och presenter. Gick till bion och längtade efter ett besök som inte blev av i helgen och surade lite för mig själv innan jag slutligen stegade iväg ner till Thai Shoppen för att spendera resterande tid där i väntan på bussen. De är sjukt trevliga där och jag hade inga problem att prata bort hela två timmar!



Köpte lite isté och testade en juice som visade sig vara "mums"!


Nu, äta mat ^o^

Av Amanda Holmberg - 19 november 2010 22:24

Eftersom jag vaknar tidigare än önskat när jag somnar tidigt på kvällen fick jag inte sova för min fader ännu. Höll på att somna sittandes där ett tag, men eftersom jag har något att se fram emot nu är det inga problem längre!


Daddy DJ avslöjade nämligen att vi har satt igång internet och installerat virusskydd osv. på den stationära speldatorn! Ni vet vad det betyder!? WOW skall installeras snarast möjligt och ni kan ju även gissa vad jag sitter och håller på med nu...


Underbart!

No more hung up computer, just play play play!


Nu är den uppe i 55% as we speak ^^

Av Amanda Holmberg - 19 november 2010 19:47

Japp!


Är skadligt trött efter middagen och går och lägger mig istället. Ska upp nio imorgon och kommer garanterat vara utvilad till dess! Såg lite på "Outlander" medans vi åt, jag blev alltså inte helt filmlös ikväll ändå. Trailer nedan för de som inte sett den ;>



Tack för mig! ^^

Av Amanda Holmberg - 19 november 2010 18:27

God kväll alla glada (och mindre glada)!


Sitter och tycker synd om mig själv för att jag är hungrig! Mamma gör något special och det tar lite längre tid än vanligt vilket min mage tycker är alldeles för länge. Jag luktar i alla fall gott! Inte för att det har med saken att göra, men det är det det enda positiva just för tillfället. Blir inget mys framför någon film förrän maten är klar och magen är mättad. Tills dess är det musik och roa mig själv som gäller!



 

Cheers mates!


Av Amanda Holmberg - 19 november 2010 15:03

Blev inget stan för mig idag!


Även om det forfarande är öppet till sju och det är fyra timmar kvar, går bussarna inte något oftare för det. Sista bussen far hemmåt 17.00 och nästa buss från mig går 16.05 Ni förstår alltså varför det inte är någon större idé att fara iväg nu.


Tror dock det var bäst att stanna hemma idag ändå eftersom jag nyss varit sjuk. Anledningen till att jag inte blev riktigt frisk från veckan innan var för att jag inte gav mig själv någon vilodag när jag blivit lite piggare. Det är dock ordnat nu och det blir tidig kväll efter middagen och fredagsmys!


http://cherrycandle.bloggplatsen.se/


Har suttit och fixat med bilder till min andra blogg (sminkbloggen) och lagt upp en ny sminkning (av två) vilket tagit upp en hel timme av min tid hemma. Har alltså inte haft tråkigt i alla fall, men det har inte varit något flängande i processen.

Inläggen från den bloggen kommer dock inte upp på min egen facebook utan på min systers när de publiceras.


Nu jag ska ta mig en varm dusch innan middagen!

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4
5
6
7
8 9 10 11
12
13
14
15
16
17
18
19 20 21
22
23
24 25 26 27 28
29 30
<<< November 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards