chase your dreams

Direktlänk till inlägg 15 oktober 2010

paj och nya skor :3

Av Amanda Holmberg - 15 oktober 2010 19:17

God kväll!


Efter min lilla stadsrunda insåg jag att jag kommer måsta göra ett besök på storheden för att få tag på alla saker jag behöver till Halloween festen. Får fara någon dag när jag har tid helt enkelt, blir dock för långt att åka fram och tillbaka från Långnäs där jag är nu!


Mina nya skor!

 

strumpbyxor från lindex om någon undrar


Som jag nämnde i förra inlägget var jag ute efter ett par vinterskor och för att vara helt ärlig hade jag redan ögonen på ett par. Var bara att knalla in och slänga upp dem på disken, betala och promenera vidare. Kan meddela att jag redan invigt dem och de är till min belåtenhet både varma och snygga! Eller vad tycker ni? Inte för att det spelar någon roll, haha!


Fick skjuts hem till Långnäs av mina föräldrar som varit på Bergnäset och promenerat med hundarna. Satt bak och för att säga som det är: jag är väldigt åksjuk! Eftersom jag inte orkade argumentera om det när jag satte mig i bilen åkte jag alltså 2,6 mil i baksätet och tyckte det gick ganska bra ändå. Ni kan ju gissa vad som hände när vi stannade och skulle lasta ur bilen, eller behöver jag säga något mer?


MUMS!

Mozzarella paj från Felix med philadelphia på toppen <3


Största anledningen till att jag mådde mer illa än vanligt av färden var att jag inte ätit ordentligt idag, blev bara en "frunch" eftersom jag vaknade 13.00 Felix mozzarella paj är den godaste jag vet och det finns inget bättre än en stor klick naturell philadelphia på toppen om ni frågar mig! Med denna och en cuppcake till efterrätt i magen, mår jag hur bra som helst igen. Funderar till och med på att ta en liten prommis med Arja i nyskorna innan jag hinner bli för lat.


"knarr knarr under skorna"

 
 
Ingen bild

Oscar

16 oktober 2010 00:20

Låt mig göra ett inlägg här xP känner mig så kreativ och dumma facebook säger att jag inte får sätta in ett inlägg där på över 420tecken och mitt inlägg var på 2652 tecken :/

Kan tittla den till En Fiskares Tankar :P

"Djupa filosofiska tankar som man typ vill ta och skapa en religion över fast antar att det redan finns och därmed inte intresserad då jag själv inte kan vara påve över det hela :O

Men sitter och tänker på det där ens själ eller typ energin som är själva livet i en kropp då själ känns så kristet, och då inte i något religions trams om vad som kommer hända om jag dör efter ett liv i synd utan mer på vad det är, hur mitt JAG, JAG som ser genom ögonen och upplever allt är, menar hjärtat trodde man förr, men nej det är inte så. Och delen av hjärnan som styr ens rörelser kan man stänga av fast man är än den som ser genom ögonen, man kan bränna någons minne men deras "själ" är än kvar, en människa kan skada hjärndelen(sådana vetenskapliga ord) som håller koll på ens känslor och man kan få en sjukdom så man inte kan känna dessa känslor så den kan det inte vara, man kan bli förvirrad så man inte kan hålla koll på tid och rum, men själen sitter än kvar.
När man föds, skapas då denna själ, isf måste den utvecklas från något likt kroppen då den isf måste komma från något simplare än just denna "själ" enligt evolutionen som jag tror på säger att allt kan spåras till en simplare varelse, vilket känns underligt och svårt att föreställa sig, så tror mer på att själen är någon sorts energi likt el... fast med någon sorts individuell identitet som sitter i inget och bara väntar för att få flyger in i en ny kropp och isf har man sett genom en annars kropps ögon innan detta många gånger om, eller haft ett liv då man har bara varit och känt livet som en svamp eller lite mossa.
Man kan ju nu mera spåra folks kroppsliga identitet genom DNA av bara minsta lilla spår och byta ut hjärtan på folk, kommer det då en tid då vi kan "se" denna energi med någon maskin eller dylikt och spåra den likt DNA så när man dör kan man med maskin se vars denna energi tar vägen och till vilken ny varelse den sätter sig i, eller om det kommer till den punkt då man kan till och med hantera denna energi likt just hjärtan, istället för att reparera kroppen tar man bara energi/själen och sätter den i en ny kropp/varelse.
När jag tänker lite mer så kan det ju typ inte vara något man kan kalla "livsgnistan" i en för den kan man förlora under några minuter och folk kan starta igång denna med hjälp av elstötar o.o
Kan acceptera att hela världen är en slump och blablabla det finns ingen mening med det hela och ingen som står bakom allt, men det där med att jag ser igenom mina egna ögon och att denna kropp inte är något som går på automode utefter känslor och behov utan att det sitter någon i den.

I need to get laid... Or maybe I just want to be a panther

Amanda Holmberg

16 oktober 2010 00:36

WOW, vad har du sett på för film? eller vad på facebook fick dig att fundera över allt det där? ^^

 
Ingen bild

Oscar

16 oktober 2010 11:47

Jag satt mest bara och funderade på att vetenskapen har som tagit och sopat bort allt man säger är guds verk, som hur ett barn blir till, orkaner, ja det mest. Men det där med varför jag är jag är inte bevisar hur det går till, och jag tror fan att min teori inte är så långt ifrån vad männskligheten kommer komma fram till :P Måste bara sprida att det var jag som kom på det så ingen som har råd att forska om det tar kredit för det :O "Oscars Awesome Scientistic Soul Teory"

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Amanda Holmberg - 26 september 2013 16:54

Var ut på en dubbel springrunda runt Höträsket med hunden och kom på varför jag vanligtvis inte sticker ut och springer den tiden på dygnet, speciellt på vardagar. Förrutom att alla verkar vara ute med hunden mellan kl. 13-15 har dessutom högstadiet ...

Av Amanda Holmberg - 25 september 2013 18:45

  En trip till Gällivare som start på sommaren med Angelica som tävlat Islänning. Vi hade ensamrätt på Mickelssons lilla hus och närmaste grannarna var i fårhagen.     En ny sushirestaurang har kommit till Luleå och blivit en ny storfavorit!...

Av Amanda Holmberg - 25 september 2013 17:00

Varje gång jag besöker bloggen har det hunnit dyka upp nya funktioner. Nu senast är det någon app för att kunna göra spotify inlägg, kan inte säga att jag tycker det är en dålig idé eftersom många använder spotify, men själv är det sällan jag lyssnar...

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6
7
8
9
10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26
27
28 29 30
31
<<< Oktober 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards