chase your dreams

Alla inlägg under september 2010

Av Amanda Holmberg - 24 september 2010 21:39

Jag vet att det är över en månad till halloween, men jag längtar dit och när jag satt och kollade på google dök pumporna upp. Min syster påpekade nämligen just att det kan misstolkas när jag skriver om halloween redan nu.


sorry xD

ANNONS
Av Amanda Holmberg - 24 september 2010 19:50

Tänkte därför bjuda på lite PUMPAKONST! ^^


 

         


Tycker rovdjuret definitivt är coolast men björnen är sötast!


Vad tycker ni? ;>

ANNONS
Av Amanda Holmberg - 24 september 2010 05:56


Ge mig :D

Av Amanda Holmberg - 23 september 2010 23:15


..när de hittar på onödiga saker som bara är till besvär. Just nu är det min mobil jag stör mig på, eller inte den i sig utan omständigheterna när man ska göra filöverföringar mellan den och datorn. Utan CDn går det inte att göra överföringar ordentligt vilket inte varit några problem tidigare. Det är inte bara min mobil utan alla de nyare modellerna och eftersom det är väldigt opraktiskt att bära på sig en CD överallt som lätt går sönder måste jag fundera hur de tänkte när de ändrade på saker och ting?

Av Amanda Holmberg - 22 september 2010 21:24

Såg en bild på en av de saker jag fruktar mest tidigare och kom att tänka på fobier.


När man var liten hade man väldigt livlig fantasi och var kanske rädd för spöken i garderoben eller monster under sängen.

 


De vanligaste rädslorna jag upplever folk har måste vara dessa:


höjder             drunkna         spindlar                     mörker


clowner                          trångt                    ormar


Själv är jag inte rädd för någon av de ovanför, men jag respekterar att t.ex svarta änkan är farlig/giftig och att man ska behandla många saker med extra betänksamhet och respekt!


Sedan finns det lite udda/extrema fobier som t.ex:

 

Bomull                                   Bakterier


Själv var jag alltid rädd för vanliga dockor när jag var liten och kunde inte sova bra om jag inte visste att dockorna hemma var tryggt nerpackade i en låda eller liknande!

Hade en docka som jag kallade skrollan som jag till och med lekte med ute på vintern. Men när jag skulle sova kunde jag aldrig låta den ligga framme i rummet och om den var under sängen låg jag stel av skräck tills jag somnade av ren utmattning!


Men den största fobin jag har och som dessutom bara blir värre är den för maskar och andra liknande varelser som maggots, blodiglar och parasiter! Saken är den att maggots används, precis som blodiglar, i sjukvården och räddar massor med människor från svåra infektioner varje år! Jag skulle dock hellre dö än att få dem på mig, är vansinningt rädd för dem!


      Varning för känslig bild...

.

.

.

.

vKänner ni hur det kryllar i kroppen?! O_O


Var är eran största rädlsa??

Av Amanda Holmberg - 21 september 2010 22:13

Vad händer igentligen när jag och girlsen kommer ut ur buren av måsten? Kan avslöja att roligare umgänge kan bli svårt att hitta, i alla fall för någon med sådan barslig fantasi som mig!


Det går inte särskilt vilt till på bilderna, men jag lovar att vi har barsligt roligt i sammanhanget.... Har en kondom på handen för övrigt, Rebecka och Sara som var med den kvällen höll på att dö av skratt. Man kan lungt säga att jag kanske överdrev lite mer än vad som syns! Första bilden försöker vi göra "charlies änglar" i en toalett på statoil..


For bland annat ut och dansade mitt på parkeringen i södrahamn i Luleå med bilens musikanläggning på fulla muggar. Vi hade en publik med 7 bilar som lös med strålkastarna innan vi gav oss och for vidare. Länge sedan vi hade roligt till den graden, vi planerar, om möjligheten kommer, att göra det igen!Om vuxen betyder att ha tråkigt, kommer jag personligen aldrig bli vuxen!


Let Your Spirit Fly <3

Av Amanda Holmberg - 21 september 2010 00:23

 

Till och med däck!

Av Amanda Holmberg - 20 september 2010 23:30

Kommer hem från Roknäs evighets städande och bemöts av mer städande i Långnäs. Vi ska sälja huset är det tänkt och på onsdag kommer någon och valuerar huset. Mamma vill inte att det ska se ut som en jordbäving hemma när "fin besöket" kommer vilket är förståeligt, men detta betyder alltså att mitt eviga stände verkligen känns...evigt!

Jobbade förresten första gången på Helmers här i byn på lördagen när jag tog mig hem. Tänkte till och med fara på vampyrfesten efter jobbet fast jag slutade halv ett, men min syster for hemmåt i samma stund och skickade mig ett sms om att fara hem istället.

Träffade två av mina gamla lärare på Helmers, se skulle stå för underhållningen och det var verkligen roligt att se dem igen. Något annat som var kul var, tro det eller ej, att jobba!

Kristina (min chef) är hur rar som helst och jag är definitivt villig att lära mig allt jag behöver för att vara bästa möjliga hjälp åt henne. Nästa gång blir troligen i Ersnäs på Ralphlundstens gården, men jag får se när det dyker upp ett nytt jobbtillfälle igen.


"here we go again"

 ^^

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4
5
6
7 8 9 10 11 12
13
14
15 16
17
18
19
20 21 22 23 24 25 26
27
28
29 30
<<< September 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ chase your dreams med Blogkeen
Följ chase your dreams med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se