chase your dreams

Alla inlägg under september 2009

Av Amanda Holmberg - 17 september 2009 14:36

Ska ingenstans idag, har inget speciellt att göra, alla normala människor går skola eller jobbar och jag sitter här ensam i mitt rum och funderar vad jag ska göra av min dag. Jag borde ta till vara på dagen antar jag, måla och spela spel hör till det vanliga. Tidsfördriv och mina intressen, annars kanske jag kan lära mig lite ny japanska (göra någon form av nytta) fast det bästa skulle vara om jag hade dansen att förlita mig på!


Helt otroligt hur mycket jag saknar att dansa och nu när jag inte går skola eller liknande känns det som att jag skulle ha all tid i världen och inte bli sjuk av att träna. Älskar dans och innebandy, mina två stora favoriter inom fysisk aktivitet. Hoppas innebandy gruppen jag spelade med innan sommaren går igång igen, jag skulle gärna spela med dem igen, var evinnerligt roligt! Glömmer bort hur jobbigt det är när det är roligt, samma gäller dansen, det känns inte som att man tränar för att det är ett intresse, något man vill göra.


Jaja, har inte mycket att skriva om ännu. Har inte hänt något idag och vad jag vet kommer det inte göra det heller. Jag ska väll försöka ta vara på tiden till något, vi får se hur det blir ;>

Av Amanda Holmberg - 16 september 2009 22:03

Skulle inte tro det. Tänkte bara skriva ett kort inlägg till alla som skriver konstiga kommentarer till mig som uppenbarligen inte kommer bli publicerade. Inlägg som antyder att de vill se mer av mig och min kropp osv. (har sett värre) kan sluta med detta eftersom det inte kommer hända. Det du ser här eller någon annanstans av mig är det enda som kommer synas. Jag tycker det är idiotiskt att folk ens får idén att skriva kommentarer till mig om att de inte är nöjda med att jag inte visar upp mig, duger det inte kan ni sticka från min blogg och alla andra sidor jag finns på. Ni är inte välkommen om ni inte är intresserade av annat.


That´s it!

Av Amanda Holmberg - 16 september 2009 01:29

Sämst rubrik, men jag kom inte på något bra, kom inte på något alls uppenbarligen...


Sov som en stock och vaknade först vid 12.00 jag tyckte dock min kropp förtjänat den sömn jag tog mig eftersom jag var uppe länge. Märk väl att jag skriver att min kropp förtjänar sömn och inte mig och mitt psyke eftersom det var totalt självförvållat. Tänker inte sitta och ömka mig själv över en sådan sak, löjligt!

Har övningskört som mitt tidigare inlägg antyder och det gick finfint, inga problem, borde klara den uppkommande uppkörningen och kanske får mitt efterlängtade körkort. Detta återstår dock att se!


I övrigt har det varit en ytterst slö dag, jag har legat i soffan mest hela dagen förutom under kvällen då jag och pappa såg två filmer på datorn. Min far orkade dock bara med den första vilken var Death Race. Bra film tycker jag inte den bästa men sevärd om man gillar orättvisa, action, fängelse och snabba bilar med skruv (för att vara mild). Den andra filmen jag såg var Beowolf och Grandal vilken jag tyvärr inte tyckte var särskilt bra, men lyssna inte på mig utan att undersök saken själv. Detta är bara min åsikt.


Det är sovdags till max..

sleep tight, wake up bright

Av Amanda Holmberg - 15 september 2009 15:11

Fick veta igår att det kört ihop sig med körlektionstiderna. Inte bra, men Anki (www.ankitigerstrafikskola.se) skulle försöka fixa detta snabbast möjligt och jag vet att det går att lita på henne.

Jag hade som sagt fullt upp igår och dammsög i ca. två timmar i sträck innan jag var nöjd. Vår dammsugare låter som ett monster från yttre rymden vilket resulterade i att jag inte hörde när Anki ringde upp för att tala om hur det blev med tiderna.

När jag upptäckte att hon hade ringt försökte jag genast få tag på henne, men förgäves! Har alltså sedan igår varit lite orolig över att inte få veta vilken tid jag ska dit idag, inte bra eftersom det är en bit att åka.

Jag ringde till kontoret idag men var aningen för sen, alltså receptionisten hade hunnit fara iväg. Jag testade desperat en sista gång till Ankis mobil och JA äntligen fick jag fatt i henne.


Körlektion ikväll 17.30 ;>

~wish me luck~

Av Amanda Holmberg - 15 september 2009 03:45

    

03.30 Det är den här tiden alla monster kommer fram O_o


    

That´s when you cuddle down ^^


God natt

Av Amanda Holmberg - 15 september 2009 03:17

Dagenbörjade med en stilla tyst morgon med bara jag och mig själv vid frukostbordet. Önskar jag hade körkortet redan! Vi börjar ha slut på "proviant" i kylen osv. vilket jag velat ändra på medans mina stackars nattjobbande föräldrar fick sin sömn, men som vanligt är jag aningen låst...

Känner mig bara som salt i såren för mina föräldrar just nu, kräver därför (av mig själv) att jag måste göra något för dem hela tiden. Det är ingenting de sagt eller gjort, utan det är jag som känner mig smått värdelös :/


När mina föräldrar vaknade for vi alla tre huxflux (aka: med oväntad hast) till Älvsbyn för min körlektion och sedan vidare till Öjebyn och lämnade saker åt min syster. Under färden mot Öjebyn tog jag mig en "middag", falaffelrulle och den var förundransvärt god! Sådana överaskningar gillar jag, mer av det. Utnyttjade sedan girigt syrrans dusch under den tiden päronen var och tankade. Vi har fortfarande mycket lite vatten i brunnen hemma (egen brunn på gården) vilket gör det otroligt viktigt att på alla vis spara, spara, spara...


  On the go food ;>


Väl hemma har det varit en relativt lugn dag, eller igentligen. Jag har grovdammsugat (igen för shäfern löser så inni h'!) och efter det bänkade jag och pappa oss och mös med tre filmer i rad framför datorn. Detta är anledningen till att jag uppdaterar sent "idag" och inte på grund av sömnproblem.

Nu är det däremot dags att lägga igen ögonen och sova, tror jag stannar här i min sköna soffa, känner verkligen kraften a..v m..y...s... zzzzz


   

Av Amanda Holmberg - 14 september 2009 12:16

Börjar dagen med att skriva om min soffa! Jag kom nämnligen på igår när jag mös med min kisse i den att jag föredrar den många gånger framför sängen.

För att vara rätt fram, som jag oftast är, har jag haft väldiga problem med att somna de senaste tre veckorna eller mer. Jag vet inte varför jag inte kan somna när jag stiger upp på morgonen (mellan 9-11) och känner mig trött på kvällen. Jag låg i min soffa som min Kusin Mattias (creds) har givit mig och upptäckte att jag höll på att somna hela tiden av dess mysfaktor. Har somnat i den många gånger tidigare på lite random tider, men aldrig reflekterat över det. Med andra ord, om jag inte kan sova ikväll igen kommer soffan vara fullt ockuperad!


         

 I am the goof ;>


Inka gillar kökssoffan bäst..

Av Amanda Holmberg - 13 september 2009 23:45

Steg upp ganska sent idag, 12.00 är det inte frukost mer utan lunch. Tur att jag hade frukosten färdig från dagen innan, det var gott, men upphettad mat har inte det där lilla extra. Föredrar definitivt nylagat mest och kommer defenitift fortsätta med min vanliga morgonrutin i fortsättningen. Längtar just nu efter fisksås! Låter kanske helt tokigt men sedan jag hörde att det finns något sådant och sedan jag fick veta att vi hade en flaska som tråkigt nog var utgången har jag velat testa det. Gillar fisk och hoppas på en positiv överaskning.


Har varit hjälpsam och diskat idag och jag lovade dessutom att jag skulle dammsuga. Jag hade verkligen tänkt göra detta tidigare, men det var meningen att jag skulle göra det när mamma steg upp. Jag var inte hemma när detta skedde utan jag var på äventyr till boden en sväng och övningskörde! När jag kom hem igen var min moder redan vaken och precis klar med middagen. Efter middagen, som på tal om fisk bestod av fisk och potatis, hade jag helt glömt bort mitt uppdrag att dammsuga.

Därför kom jag tvärt på för ett tag sedan att jag måste göre det, innan pappa kommer hem och vara till hjälp för en gångs skull. Är inte ofta jag hjälper till hemma, jag sköter mest mig själv, gör min egen frukost och lunch, håller rent där jag håller till alltså på övervåningen i mitt rum, tvättar mina egna kläder, ibland gör jag min egen middag när jag tycker den mamma har gjort är för tråkig osv.


Nu är det dock dags för en sömnpaus. Trafikskolan imorgon kl.13.30 sedan får jag se hur dagen rullar på.


"Sängen och jag, vi är goda vänner fast än väldigt olika..."

Någon som minns den gamla Polly reklamen?

I am such a dork ;>

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7 8 9
10
11 12 13
14 15 16 17
18
19
20
21 22 23 24 25 26
27
28
29
30
<<< September 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards