chase your dreams

Alla inlägg under januari 2008

Av Amanda Holmberg - 10 januari 2008 00:43

Vaknade klockan 16.13 (igår för att vara petig) och höll på att frysa ihjäl! Vad gör man? Ingen anning vad någon annan skulle ha gjort men jag kände mig desperat och satte igång bastun. Fy vad skönt det var att basta. Blev ännu slöare än jag redan är men kroppen värkte mindre och jag frös inte.


En och en halv timma senare snubblade jag halvt medvetslös ut från bastun och ner i sängen. Jag hann bara in på toan då Robin kom hem och sedan sov jag i en halvtimme till. Åt fyra små plättar till middag och mådde aspissigt efteråt. Usch, aldrig mer.


När jag äntligen hade ätit så bar det av mot sängen igen och har halvsovit/sovit till jag vaknade för ca en kvart sedan. Hostan håller mig vaken och näsan bara rinner, är helt öm efter allt snytande.


Dags att ta en Alvedon och hoppa i säng igen, får se hur länge jag lyckas sova den här gången.


Förresten: 

Ska börja dansa igen på tisdag med min gamla grupp. Jag är överlycklig eftersom jag haft ett uppehåll på 1½ år! Men jag oroar mig för att jag inte har hunnit blir ordentligt frisk till dess?


hoppas hoppas hoppas... ;>

Av Amanda Holmberg - 8 januari 2008 22:23

Usch, jag var inte i skolan idag för jag är sjuk. Jag var så dålig igår att jag sov hela natten, dagen och halva nästa natt!! Det känns som om alla leder är trasiga och jag orkar inget över huvudtaget. Vet inte ens hur jag orkar skriva i bloggen just nu, handlederna värker och jag vill bara sova. Min hals har kraxsat ihop, noll energi och mitt hjärta dunkar i 140 hela tiden.

Såå trött...Sova...


Det ska jag göra nu, hoppas jag mår bättre imogon...


Suck!

Av Amanda Holmberg - 7 januari 2008 00:47

Jag borde verkligen sova nu men mitt huvud känns som en sprängfärdig ballong och det ömmar i halsen. Är i tillbaka i Kallax (the hell hole) igen och det grämer mig att jag inte hann se I am Ledgend med familjen, älskade filmen redan från början och det jag hann se av den!


Jag längtar redan till nästa helg så jag kan få se hela filmen. Men jag längtar absolut inte till jag vaknar senare för det betyder att skolan börjar inom en alldeles för snar framtid.



Vi har prov i svenska på torsdag och bara två dagar på oss att träna in allt vi har gjort under höstterminen. Usch vad jag avkyr det där aphomot till lärare för det! Om jag nu dessutom hinner bli ordentligt sjuk så förbättrar det ju inte direkt mina chanser. Det värsta är ändå att innan lovet sa hon att vi självklart inte ska plugga något under lovet och sedan var hon jätte stolt över att hon hade lagt vårat engelska prov vecka tre! Fy fasen, jag undrar hur hon tänker, jag tror inte hon gör det alls?!


I alla fall, jag hoppas att denna sjukkänsla bara är något spökeri som förvinner efter jag har sovit. Vill inte bli sjuk första veckan efter lovet! Borde verkligen ha vänt på dygnet vid det här laget, kommer var astrött när skolan börjar.


Skolan.... suck


god natt ;>

Av Amanda Holmberg - 6 januari 2008 01:06

Kanske ska berätta vad jag gjorde på nyår?! Jag och Robin for till Tuna till min Emma och hennes kille Hällan och umgicks med dem och Emelie. Det var jätte trevligt, först var det en massa snack i några timmar innan vi tog den smock fulla bussen till stan. På stan stojade vi vidare och bl.a. Hällan köpte sig mat på Matstället.


Vi var på matstället eftersom det var smockat på Max och vi hade ingen lust att stå och köa i en timme! Det hade vi inte tid med så det blev nödlösning för de hungriga. Jag var dock inte en av dem.


Efter nattmåltiden gick vi alla till kulturenshus och ställde oss där en stund och väntade. En manskör ställde sig på trappan och började sjunga men vi lyssnade aldrig på dem för vi skulle över till rondellen för bättre vyer.


Där stod vi och frös i en kvart och jag trodde fasen att handen skulle trilla av efter alla bilder jag tagit i kylan! Vi gick glada, kalla och nöjda därifrån efteråt och värmde oss. Vi fick skjuts till kallax av Hällans kusin och där hittade jag och Robin allt möjligt gott att snaska i oss! Senare kom Robins päron hem och skjutsade oss vidare till Långnäs för en god natts sömn.


Det var nog allt ;>

Av Amanda Holmberg - 5 januari 2008 23:51

Lördag och inget vettigt har hänt idag över huvudtaget! Jag har suttit och lekt med photoshop och slöat, det är allt. Hemskt...

Av Amanda Holmberg - 4 januari 2008 23:53

Tog bussen med sis och Robin in till stan 17.05 från långnäs. Vi har varit och kollat på Bee Movie på bio med Sara idag. Som sagt så for vi in till stan och mötte Sara på busstationen och därifrån bar det iväg mot närmaste bank automat. Robin skulle ta ut pengar i smedjan men det gick bara att ta ut 500kr sedlar! Inte direkt vad vi hade tänkt oss, haha.


Vi väntade på Sara och Sis som hade dragit upp en våning å tossi och sedan bar det av till swedbanks automater. Med pengar i hand, eller plånbok, gick vi till konsum och köpte slisk till bion och sedan drog vi tillbaka mot loet för att äta på Asian Kitchen. Smakade mums, vi satt i över två timmar och hade trevlingt och slevade i oss mat och efterrätt! Friterade bananer och glass det var super gott men jag var i alla fall så mätt efteråt att jag hade kunnat kräkas.


När vi smält maten en aning så var det dags att gå in mot centrum igen och tänka på att ta sig in på bion. Väl där var vi näst först i kön och vi tänkte att detta går ju asbra, vilket flyt. När jag ger snubben biljetterna får vi sedan reda på att tantjäkeln i kassan tidigare hade gett oss fel biljetter, fel tid! Fy vad arg jag blev, inkompetenta kärring! Vi blev tvungna att ta ut nya biljetter, måhända behövde vi så klart inte betala extra men vi fick skit platser!


Från att ha haft rad sex i mitten till rad två, och alla som har suttit på rad ett-tre vet att det inte är de trevligaste platserna att se film på, på en enorm duk. Men, vi överlevde och filmen var väll sevärd. Inte så himla bra enligt mig, jag skrattade bara en gång, men sevärd.


Kom hem nu efter att ha lämnat Sara i Ersnäs. En mysig kväll, en av de få stunder som får en att uppskatta att man lever, lite trassel men kul hade vi ;>

Av Amanda Holmberg - 2 januari 2008 11:17

Nå, jag har i princip just vaknat, fikat och satt mig här. Tänkte bara skriva en rad eller två. Tänkte förklara varför jag inte har skrivit den senaste veckan! Jo, internet har varit helt dött under veckan och vi fick igång det igår natt. Det funkar inte på alla datorer ännu och på den datorn jag använder nu funkar det bara på morgonen av någon anledning? Något mysko fel är det men fråga mig inte om vad? Jag kommer att fylla i de missade dagarna när internet funkar som det ska och jag kan använda den bärbara datorn där jag har allt! I alla fall en del ;>

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4 5 6
7 8
9
10
11
12 13
14 15 16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28 29 30
31
<<< Januari 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards