chase your dreams

Alla inlägg under december 2007

Av Amanda Holmberg - 15 december 2007 01:52

Av Amanda Holmberg - 14 december 2007 23:58

For aldrig till skolan idag, mådde jätte dåligt när jag vakna och det kändes som en bra orsak att inte åka någonstans. Jag sov till omkring elva eller något i den stilen och följde med till stan kvart i två. Jag tycker faktiskt inte om att vara borta på fredagar från skolan för det är min favorit dag. Det är bara "bra" lektioner. Men mår man uscligt så gör man.


Jag for ju som sagt in till stan och det var från början för att jag skulle till skolsystern, men jag orkade inte prata med henne och bokade ny tid. Sedan så följde jag Robin och hans farsa på stan för att köpa julklappar åt hans mor och det blev jag som styrde vart vi skulle gå och det blev jag som fick slå in alla paketen. Det känns nästan som att jag kunde ha gått själv på stan eftersom det var jag som gjorde allt! Men strunt samma, jag dog inte.


På stan mötte jag Ange och Angelica (+ Angelicas kille). De var inte på stan tillsammans utan Ange kom från ena hållet och paret från det andra. Så underbart roligt att se Angelica igen! Vi snackade ett tag tills paret skulle dra vidare och sedan snackade jag, Ange och Robin ett bra tag till innan Robins morsa ringde och ville ha hem oss.


Kul att träffa folk men jobbigt när man inte är frisk. Väl hemma var det bara att packa allt som skulle med och duscha m.m Ingen lugn och ro där inte! Vi drog med alla julklapparna som skulle till Långnäs, dvs. alla utom en, och alla läxor (mindre kul).


I Långnäs har jag varit i full gång hela eftermiddagen och kvällen. Jag har pyntat som en tok och städat i hela huset. Är inte klar men jag kommer inte hinna mer imorgon för då har jag en massa annat att göra. Får se om det hinns något mer på söndag?


Nu innan jag satte mig här har jag fått mig min lilla lugna stund på hela denna dag! Jag spelade piano och lyssnade på musik på datorn, tog ut melodier och spelade med i pirates theme låten. Nu ska jag sova är trött och känner mig halvt hjärndöd! Måste ladda upp krafterna inför morgondagen ;>

Av Amanda Holmberg - 13 december 2007 23:01

Ja, idag var det då lucia. Jag fick höra i efterhand att det var ett stort fiasko av alla i min mattegrupp som hade varit där. Själv tog jag mig en skön och välbehövlig sovmorgon. Fick sluta en halvtimme tidigare idag, var svin äckling lunch (risgrynsgröt) så åt inget men det hade jag endå inte gjort för jag var inte ett dugg hungrig bara en timme efter frukost. I alla fall hade hemskt tråkig och ytterst onödig engelska lektion och sedan givande lektion i Hi och KuHi. Som sagt fick vi sluta tidigare och det eftersom vi jobbar med en stor rapport och hade jobbat så bra under lektionen. Toppen, var grymt skönt att få komma hem, men jag börjar få lite panik inför sista veckan nu. Rapporten ska vara klar och inlämnad nästa torsdag och jag har massor att skriva, har inte hunnit börja på datorn ännu.


Som ni kanske förstår genom att jag skriver idag som jag brukar på min blogg så har Robin fått igång datorn! Jag är uber glad, så jag kan börja skriva min rapport i skolan också i fortsättningen.


Har varit hemma i x-antal timmar och jag kan meddela att det har varit en totalt händelselös dag i kallax. Jag har suttit och löst korsord efter middagen och inget annat! Orkade inte göra annat och det fanns inte mycket annat att göra heller för den delen. Men, nu är det dags att sova, kommer vara astrött imorgon känner jag. Har piano, teater och idrott.

God natt ;>

Av Amanda Holmberg - 12 december 2007 01:56

Min egen emma kom och "våldgästade" idag, kram

Av Amanda Holmberg - 11 december 2007 19:42

Ja, som rubriken kanske talar om så är jag hemma och jag ska säga att det är förjäkla skönt! Fy vad trött jag har varit idag, det är inte klokt och ändå har jag inte sovit så dåligt inatt. Jag tycker att jag blir bara mer sliten för var dag som går. Jag behöver verkligen en paus, men det är bara härda ut nu den sista tiden innan jullovet.


På torsdag är det ju, som nog alla vet, lucia och det ska bli förbannat skönt att slippa svenskan på morgonen för att lugnt sätta sig och halvsova på ett säte i Aulan. Jag hade tänkt vara med i luciatåget först, men när jag insåg att repetitionerna var på helt fel tider för att jag skulle hinna vara där och att jag har alldeles för mycket att göra så blev det inte av.


Jag gick till 16.00 idag, det förklarar nog varför jag är så trött nu. Hade bara fyra lektioner men matte på morgonen är ingen hitt, sen engelska skriftligt förhör som tog halva lektionen (det var ett större förhör), lunch och sedan var det bara att sätta igång att nöta fakta till kulturhistorieraporten.


Som sista lektion har jag bild varje tisdag vilket är både skönt men också väldigt uttröttande. Vi ritar med vitt på svart och det tar sin tid, jag fick läxa till nästa lektion för att jag ska hinna med eftersom jag var sjuk förra lektionen och det är sista innan jul nästa. När bilden är klar kanske jag lägger upp den om den blir bra.


Gjorde eget käk i kallax och har tittat på när Robin har spelat nintendo 64 på datorn, haha. Han var helt nostalgisk! När han hade testat alla spelen han har till nintendot så snodde jag datorn. Jag har ändå inget vettigare för mig just nu och eftersom jag har pluggat på raporten hela dagen på min lediga tid så är det dags för vila. Allt går bara runt i huvudet tillslut annars och då är det ingen idé att fortsätta.


Nu ska jag ta mig en varm kopp te och se vad som hinner hända innan dagen helt är slut ;>

Av Amanda Holmberg - 10 december 2007 23:53

Det känns att jag inte har skrivit i bloggen på länge. Men jag har faktiskt en anledning. Datorn hemma i kallax är död och det ställer till det på mer än ett vis kan jag intyga. Nu sitter jag framför tvn och kämpar med Robins wii för att få ner några rader.


I helgen så har jag jobbat på hägnan som insläpp, 30 kr kostade det att komma in och bara under dessa två dagar så har jag fått mer än nog av sura gubbar och gummor, jag ska inte gå in något mer på den saken. Idag är det ju måndag,en rolig dag faktiskt även fast jag aldrig kommer kunna uppskatta att stiga upp tidigt på morgonen. Hade musik i drygt tre timmar en kort lunch, svenska och till sist teater. Jag slutade 15.20 helt OK.


Jag kommer inte dra igenom alla dagar jag inte skrivit på men här är några ord som kan förklara: skola, trött, plugga, sova, kallt, halt (!) och folk. Pratade med Ange för någon dag sedan också, var jätte roligt för det var länge sedan jag har hunnit prata eller ännu mindre umgås med henne. I alla fall, tillbaka till idag.


Min allra bästa vän på denna jord fyllde år idag, hon skulle eventuellt komma till mig idag ett tag så jag tog inte med hennes present till skolan. Det var dumt gjort för hennes mamma bestämde sig för att hon skulle vara hemma hela dagen så hon får den imorgon istället. Synd för mig men massor med grattis till min alldeles egna Emma ;>

Av Amanda Holmberg - 9 december 2007 21:15

Andra advent, har jobbat hela dagen och vad mer finns det att säja än att det var mycket skönt att komma hem till mysig julstämning ;>

Av Amanda Holmberg - 8 december 2007 21:08

Två trevliga bilder från lördagen. Vi stog vid huvud ingången så vi hade som tur var fullt upp, så tiden gick fort. Enda orsaken man märkte att det gått flera timmar på, var att man förfrös tårna och att man var så stel i benen efter dagen att det nästan var smärtsamt att röra sig.

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21
22
23
24 25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards